Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Mi a véleményetek a Kaméleon...

Mi a véleményetek a Kaméleon című magyar filmről (főleg a magyar filmek viszonylatában kérdezem)? Szeretitek?

Figyelt kérdés
2012. júl. 7. 01:12
 1/9 anonim ***** válasza:
A magyar filmek viszonylata? Na az nem tűrne nyomdafestéket...
2012. júl. 7. 06:31
 2/9 anonim ***** válasza:
72%

A mostani meg az elmúlt 15-20 magyar filmjei egy kalap szart nem érnek egy-két kivétellel.

Ez alól ez se kivétel.

2012. júl. 7. 08:43
 3/9 anonim ***** válasza:
15-20 év
2012. júl. 7. 08:44
 4/9 anonim válasza:
Az utóbbi kb 15 év magyar filmjei közül bőven a jobbak (sőt jók) között van! Rengeteg borzalmat csináltak már, de ez nem az.
2012. júl. 7. 16:52
 5/9 A kérdező kommentje:

Hát érdekes válaszok érkeztek.

Elsőnek: a magyar filmek VISZONYLATÁBAN (pl.: ahhoz képest), nem azok maguk.

Az utóbbi idők magyar filmjei szerintem is elég rosszak.

Én magam úgy gondolom, hogy ez kiemelkedik közülük. Kíváncsi voltam mások véleményére is. Én most láttam először, bár nem annyira új film, és engem meglepett, hogy nem azt a sablonos struktúrát követi, amit a legtöbb (nem csak magyar) film. (Értsd: mindenki megbocsát mindenkinek, happy end.)

2012. júl. 7. 20:02
 6/9 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy hülyeséget írok, de én úgy tudom, hogy ez a film igaz történet alapján készült. Ezért nem olyan a vége, ami sablonos lenne.

Nekem tetszik amúgy, jó film. Én is ismerek egy ilyen embert, mint a főszereplő.

2012. júl. 7. 20:19
 7/9 A kérdező kommentje:
Lehet, hogy igaz történet, nem tudom, hogy így van-e, d mindenképpen tetszett. Érdekes lehet így élni, de azért elég becstelen dolog mások érzéseivel játszani.
2012. júl. 8. 20:17
 8/9 anonim ***** válasza:

[link]

Jól emlékeztem, ezt még láttam is anno a reggeliben.

Szerintem elég beteg elme az, aki ilyesmikre képes a pénzért. Főleg a filmben, mikor a Kulka Jánossal keveredik össze, elég undorító.

2012. júl. 8. 21:37
 9/9 A kérdező kommentje:
Tényleg érdekes, és elgondolkodtató. Köszi az érdekes infót.
2012. júl. 8. 21:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!