Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Ti szeretitek a doramákat?

Ti szeretitek a doramákat?

Figyelt kérdés
Ha igen, akkor melyik a kedvencetek? És tudtok valamit ajánlani?

2012. júl. 14. 21:44
1 2
 1/16 chinmoku ***** válasza:
100%

sure I do :P

azért a dorama elég tág ám:) milyen doramára gondolsz egyáltalán? japán, koreai, stb.:)

tudok ajánlani doramát, főként, na jó, csak japánokat, de ehhez tudnom kellene mi érdekel:) teszem azt ha véres horrort akarsz, nem feltétlen tudok segítségedre lenni :D

2012. júl. 15. 16:16
 2/16 anonim ***** válasza:
100%

Én enyhén dorama függő vagyok. Két barátnőmmel kb. hetente megnézünk egyet. Főként japán és koreai doramákat nézek.

A kedvenc koreai doramám a You're beautiful és a Personal Taste.

A kedvenc japánom pedig a Liar Game és a Hanazakari no kimitachi e/Tokyo Dogs/Hana yori dango nem tudok dönteni...(neeem vagyok Oguri Shun fan ^^:D)

2012. júl. 15. 18:30
 3/16 anonim válasza:

Yamato Nadeshiko Shinichi Henge :D nekem ez a kedvencem :)

de a dorama.hu van egy jó hosszú lista

2012. júl. 15. 20:21
 4/16 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

chinmoku: Igazság szerint, mindent fajta dorama jöhet. Nem vagyok válogatós, bármit megnézek.

18:30: nekem is a You're Beautiful a kedvencem :) a Hanakimi-ből már csak egy rész van, és kivégeztem. A PT-t elkezdtem, csak sajnos a 12. résztől nem találok hozzá feliratot. A Tokyo Dogs-t és a Hana Yori Dango-t még nem láttam, de akkor azokat is megnézem

20:21: belekezdtem ebbe a doramába is :)

Tudom, hogy ott van egy lista, csak gondoltam, ha írtok párat akkor nem kell végig néznem minden egyes ismertetőt. Mert általában úgy szokott lenni, hogy egyet kiválasztok, és nem tetszik az ismertetőalapján. Kb. ez egy-két órás művelet, míg barátnőmmel találunk egyet, ami tetszik.

2012. júl. 16. 14:23
 5/16 chinmoku ***** válasza:

szóval az én ajánlásaim(kizárólag japán):

TV filmek:

hanazakari no kimitachi e - ugyebár a hanakimi movie:)

kaze no shounen - Ozaki Yutaka japán énekes életének feldolgozása

myuu no anyo papa ni ageru - MatsuJunnal a főszerepben:)

saigo no yakusoku - Arashi film

zettai kareshi

TV sorozatok:

akai ito - fordulatos, szép-szomorú szerelmi történet, meg kell nézni:)

atashinchi no danshi - Horikita Maki, Mukai Osamu... mozgalmas kis családias, szeretettel telis-tele

hana yori dango 1-2 :)

hanazakari no kimitachi e

innocent love - Horikita Maki + kötelező darab :P

juui doritoru = veterinarian Dolittle - Oguri Shun a főszerepben, kicsit olyan, mint a Dr. House, csak állatokkal:)

kimi wa petto - szintén MatsuJun:D

koishite akuma - a "kawaii" szenvedő vámpírsrác bonyolult szerelmi sztorija

koizora - iszonyatosan kötelező darab! :D

mei chan no shitsuji - szegény, egyszerű lány bekerül a gazdagok iskolájába, + Mizushima Hiro!! :)

natsu no koi wa nijiiro ni kagayaku

ouran high school host club - erősen ajánlott darab :D

rich man, poor woman - !!! habár ez a sorozat most indult, nagyon ígéretesnek tűnik, + Oguri Shun a főszerepben!!! :D és mosolyog!!! látni kell :D

vampire host - nos, nem a legnagyszerűbb vámpíros film, de egy új sztorinak elmegy:)

zettai kareshi - :)

filmek:

akai ito

bandage

boku no hatsukoi wo kimi ni sasagu - kötelező

boku wa imouto ni koi wo suru

dareka ga watashi ni kisu wo shita

g@me

hana yori dango - :)

kimi ni todoke - hasonlóan az animéhez, ez is egy jó darab

koizora

love★com - lovely complex

paradise kiss - Mukai Osamu + érdekes + fashion + love story

tada kimi wo aishiteiru - szép, tragikus, szerelmes

tajoumaru - közepesen ajánlott darab, Oguri Shun

waters - :) Oguri Shun, 7 pasi, host club

ennyi lenne mára az ajánlóm :D valószínű, hogy vannak benn általad ismertek, de inkább leírtam mind:)

jó szórakozást

2012. júl. 16. 16:26
 6/16 A kérdező kommentje:

uwáááá *-* örök hálám, még ennyi doramát egy helyen :)

igen van egy pár amit megnéztem, és olyan is akad, amiről korábban olvastam. De a legtöbbről még nem hallottam.

például, a Kimi wa Petto pont egy hete fejeztem be :D

viszont a Boku wa Imouto ni Koi wo Suru-hoz tudnál nekem linket küldeni, ahonnan lelehet tölteni a feliratot? Nagyon érdekel a film, nem csak Matsumoto Jun miatt... még régebben láttam anime változatban, és azóta imádom.

2012. júl. 17. 21:48
 7/16 chinmoku ***** válasza:

sajna felirat letöltést nem tudok. gondolom magyar kellene, igaz? én angol felirattal szoktam nézni, a dramacrazy.net-en

még 1 dorama:D : yamato nadeshiko shichi henge

ezt most kezdtem én is:)

2012. júl. 18. 00:57
 8/16 chinmoku ***** válasza:
remélem a japán verziót nézted kimi wa petto-ból :P
2012. júl. 18. 00:58
 9/16 A kérdező kommentje:

Igen, magyar kellett volna, de akkor max megnézem angollal. Ezen ne múljon. ^^ De úgy rémlik, mintha valahol olvastam volna, hogy van hozzá magyar felirat is, majd megkeresem.

Oh, igen. Japán verzióban néztem. Őszintén mondom nagyon jó sorozat. Bár szerintem ellehetett volna hanyagolni egy-két síros részt. De ezt leszámítva is nagyon tetszetős sorozat. Szerintem hétvégén a koreai verzióját is megnézem. Jang Geun Suk miatt is <3 plusz kíváncsi vagyok, mennyire tér el az eredeti manga történetétől.

YNSH-t legalább fél éve nézem... xD ne nézz hülyének, de nem kötötte le a figyelmem, és ráadásul el is felejtettem hányadik résznél tartottam. Valamikor újra el kellene nézni. >.<

2012. júl. 19. 01:18
 10/16 chinmoku ***** válasza:
nem vagyok meglepődve:) most mikor elkezdtem, lén is abbahagytam asszem 2 rész után, hogy jó, most akkor ezt hanyagoljuk, de ezen túlesel, akkor már alakul normálisan a dolog. én már az utolsó részt nézem :)
2012. júl. 19. 12:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!