ULTRAGOKU4 kérdése:
Detective conan rajongók! (csak azoknak szolok akik szeretik ezt az animét) szeretitek?
Figyelt kérdés
a detective conan feliratozva van 91 részig vagyis 52 töl mert addig magyar szinkron várható több feliratos rész is vagy ugy marad ahogy van?2012. júl. 2. 00:29
1/9 anonim válasza:
Igen álítólag várhatók új részek amint az Uraharashop hajlandó lesz új részeket lefordítani :D
(De ha mondjuk nem tudsz várni akkor nyugodtan megnézheted olyan felirattal is amilyen idegen nyelvet tanulsz :D pl:angol vagy német:D am én is így nézem most)
Hogy szeretem-e? Mi az hogy ! Kedvenc animém ^^
2/9 anonim válasza:
3/9 A kérdező kommentje:
köszi
2012. júl. 2. 21:04
4/9 A kérdező kommentje:
és ez a teljes?
2012. júl. 2. 21:05
5/9 A kérdező kommentje:
mind1 ik itt van?
2012. júl. 2. 21:05
6/9 anonim válasza:
Előző vagyok még mindig :D
Nincs mindegyik itt csak pár de ez is valami :D a fontosabb részek azért megtalálhatóak^^
7/9 A kérdező kommentje:
köszi
2012. júl. 2. 21:45
8/9 A kérdező kommentje:
de akkor nagyon sok rész várhato ha ennyit dolgoznak rajta nem?
2012. júl. 2. 21:48
9/9 anonim válasza:
van még sok más anime amin még dolgoznak . de igazad lehet :D XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!