Vámpírnapló? Stefan vs. Damon?
Figyelt kérdés
Írjatok véleményt! Stefan vagy Damon fanok vagytok? Melyik a helyesebb? :D Kit választanátok?2012. júl. 9. 22:01
13/25 1112 válasza:
10-es vagyok:-)
Most nézem, vmi kimaradt:S:D
Damon helyesebb arcra, Stefan cukibb személyiségre, és Stefant választanám:)
15/25 anonim válasza:
Damon-párti vagyok, mert olyan szexi rosszfiús, de már nagyon sokszor megmutatta h tud érzékeny is lenni és figyelmes is. Nagyon sokat változott szegény annak ellenére h nem is akart. (és most már kiderült h ő látta meg előbb Elenát úgyh HAJRÁÁÁ) :D
16/25 anonim válasza:
Én is Stefan-fan vagyok.:) Egyik sem az esetem, de Elena helyében Stefant választanám.:)
17/25 Tity válasza:
Stefan az elején irtóó cukin viselkedik,de Damon *----*
18/25 anonim válasza:
én nem tudom.közöttük kínlódom.egyformán fan mindegyik.van hogy Damon a cuki van hogy Stefan.
de az elején utáltam Damont de ez változott.
azon kívül még a 4 ősi f@szi is bejön.
a 4 ősi f@szi alatt Elijaht,Klaust,Finnt, és Kolt értettem. XD
19/25 anonim válasza:
Stefan egyértelműűű <3 Nem értem, hogy mért van mindenki úgy oda Damon-ért...
Én eddig megszállott TVD fan voltam, de most, hogy Elena Damon-el van, már nem szeretem annyira :-/
20/25 anonim válasza:
Damon <3 de nekem a legjobban Kol teszik :$
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!