Vámpírnaplók rajongók! Szerintetek Elena és Stefan újra együtt lesznek?
Figyelt kérdés
én szerintem ők egymásnak vannak teremtve..Damon nem nagyon illik a képbe..kíváncsi vagyok a véleményetekre..
előre is köszi!.:)
#Vámpírnaplók #napló #vámpír #The Vampire Diaries #Stefan Salvatore #Damon Salvatore #Elena Gilbert #Delena #Stelena
2012. márc. 28. 19:47
1/27 anonim válasza:
Remélem nem.Nem illenek össze. Damon jobban illene Elenához.
3/27 A kérdező kommentje:
engem Damon nagyon irritál, ahogy kézzel-lábbal kapaszkodik ahhoz, hogy egyszer Elena majd őt szereti..de remélem nem adta fel Elena a reményt, hogy újra együtt lehet Stefannal..:D de ez csak az én személyes véleményem..
2012. márc. 28. 22:38
4/27 anonim válasza:
Elena nem Damonhöz való. Hozzá Katherine vagy Rebekah illik. Elenának pedig Stefant teremtette a sors :)
5/27 anonim válasza:
Szerintem is Elena és Stefan illik össze. Mint a zsák és a foltja. Mindketten érzelgősek, szelídek (bár Stefan néha nem annyira :P ). Damon és Elena tűz és víz. Sokáig úgyse bírnák ki egymás mellett. Annyira különbözőek, hogy előbb-utóbb úgyis konfliktus lenne köztük. Damon természete annyira vad, hogy lehet, hogy most fékezni tudja magát, de nem hiszem, hogy hosszútávon jófiú tudna maradni. Előbb-utóbb úgyis elkövetne valamit, amit Elena nem tart helyesnek és szakítás lenne a vége. Teljesen más az értékrendjük, az életszemléletük. És amúgy meg Elena még mindig Stefant szereti, hisz még mindig küzd érte. Damonhoz egyszerűen csak valami tudatalatti vonzalom fűzi.
6/27 anonim válasza:
Elena úgyis vámpírrá fog változni a sorozatban.
7/27 anonim válasza:
Ezt honnan veszed? Azért mert a könyvben vámpírrá változott, az még nem jelenti azt, hogy a sorozatban is azzá fog. A könyv meg a sorozat eléggé eltérő. Amúgy meg Elena nem akar vámpír lenni, meg Klaus se hagyná, mivel akkor nem tudna több hibridet csinálni (az ember Elena vére kell hozzá).
8/27 A kérdező kommentje:
sok az enyémhez hasonló vélemény..köszönöm ..írhattok még;))
2012. márc. 29. 15:15
9/27 anonim válasza:
Egyet értek veled! :) Szerintem Stefan illik össze Elenával! Ha Demon illene vele össze akkor már rég összejöttek volna! :) Demon szerintem kiszámíthatatlan mert, lefeküdt Rebecah-val is, csak, hogy Elenát megsértse! Viszont Stefan, mondta Elenának ( az 3x18-ban) , hogy mindig szeretni foglak! Szerintem sokkal több esély van arra, hogy összejöjjenek( mert szerintem tuti, hogy összefognak megint jönni) mint Damonnal! :)) Alig várom, hogy szinkronosan is adják! Kb olyan június vége, július elején fogják elkezdeni, az RTL-en!! :)
10/27 A kérdező kommentje:
utolsónak teljesen igaza van..:D
2012. márc. 31. 15:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!