Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Vámpírnaplók rajongók! Szerint...

Vámpírnaplók rajongók! Szerintetek Elena és Stefan újra együtt lesznek?

Figyelt kérdés

én szerintem ők egymásnak vannak teremtve..Damon nem nagyon illik a képbe..kíváncsi vagyok a véleményetekre..

előre is köszi!.:)

2012. márc. 28. 19:47
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
75%
Hát én nagyon remélem, hogy Elena végűl nem Damont fogja választani. Ahogy elöttem is eírták tűz, és víz a kettő. Én már az elejétől kezdve Stefanfan voltam.
2012. jún. 21. 10:19
 22/27 anonim válasza:
100%
Tutti ,hogy együtt lesznek mert őket a sorozatban egymásnak írták.Szerintem Damonnal helyesebbek ,de hát ízlések és pofonok.Egyébként Elena vámpír lesz a negyedik évadtól azt hiszem.Ezért nem lesznek olyan aranyosak Stefannal.
2012. júl. 23. 17:55
 23/27 anonim ***** válasza:
Remélem együtt lesznek!!!! Nem tudom ki írta, de tegyük hozzá, hogy az életben nem Elena és Damon vannak együtt, hanem Nina és Ian. Ne hasonlítgassuk a karaktereket a színészekkel!
2013. máj. 14. 18:50
 24/27 anonim ***** válasza:

Régen Damon párti voltam de szerintem Stefan jobban illik Elenához. Stefan igazi lekitársa lenne Damon meg vad és dögös:D

Team Stelena

2013. máj. 19. 10:33
 25/27 anonim ***** válasza:
44%

De én úgy hallottam, hogy a könyv utolsó részében Elena Stefan-t választja (én nem olvastam)...igaz ez? Jajj az nagyon nagyon jó lenne *-*

De szerintem már 5 évadnál am nem lesz több a sorozatban :-/

De Stefan annyival jobban illik Elena-hoz, mint Damon...

nem is értem mért szeretik többen Delena-t, mint Stelena-t akkora baromság :D

De akkor ezek szerint a sorozatnak Stelena-val lesz vége? *-*

De Elena a 4x1-ben azt mondja, Stefan-nak, hogy őt választja, és ez a legjobb választás az életében...

De a 4x23-ban meg Damon-nek mondja ugyanezt nem?

Am én nem bírom Elena-t olyan kis ribi :DD

Döntse már el, hogy kivel akar lenni (és ez alatt persze Stefan-ra célzok) <3

2013. júl. 1. 13:01
 26/27 Hajnal2003 válasza:
Én már láttam és vámpírrá fog válni az Elena
2015. jan. 17. 21:11
 27/27 anonim ***** válasza:
Èn is láttam de Stefan illik hozzá.+ Daemon eleve mindig be akarta magát furakodni stefan ès elena közè ezvègett már az elejètől nem volt annyira szimpi. Ott volt Ketrin a nagy szerelme miert nem lett azzal Dèmön. Mindenesetre nem megszokott az ilyen sorozat ahol nem a jó pár talál egymásra a vègèn hanem pont a gonoszabbik. Elejèn nèzzètek meg dèmön, hogy jött vissza mistik folszba, totál nem tudott uralkodni magán.
2022. jún. 12. 21:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!