Mit tudtok a Vámpírnaplók 4. évadjáról?
Figyelt kérdés
Sehol nem találtam róla semmit. Csak tudni szeretném, lesz-e egyáltalán, és ha igen, mikor várható? Ha valaki tud valamit, örülnék, ha megosztaná velem! :)
Előre is köszönöm szépen a válaszokat! :)
2012. márc. 29. 19:51
2/28 anonim válasza:
Biztos lesz, csak még a 3. évadot nyomatják.. :)
3/28 anonim válasza:
Nemhiszem hogy lesz.Meg még csak a 3.évad megy.Ne siessetek annyira....
4/28 anonim válasza:
Tuti lesz. :) ha a 3. lenne az uccsó, tudnánk róla rég. Mint a Született Feleségek, még a 7 évad alatt értesültünk arról h a következő a 8. lesz a befejező évad, szóval több mint valószínű h lesz 4. évad :)
5/28 anonim válasza:
énvagyok az aki aztmodta nemhiszem hogy lesz. És megtudtam hogy mégis lesz tutira 100% bocsika a hülyeségért de azthittem. Mindenki tévedhet :D
www.vampirnaplok.hu itt megnézheted és biztora mehetsz
6/28 anonim válasza:
most abba hagyták a forgatást 3 honapra september körül el kezdik a 4-edik évadót de semit nem fogsz találni mert még nincs is teljesen meg tervezve hogy mi lesz a 4-edik évadban! :)
7/28 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, közben utánanéztem! A mai évadzáró nagyon jóra sikerült! :)
2012. máj. 11. 20:55
8/28 anonim válasza:
Lesz 4. évad szerencsére!!!!:) És igen, a mai évadzáró epizód ütős volt:) Addigis bírjuk ki körömrágás nélkül szeptemberig^^:)
9/28 anonim válasza:
utolsó válaszoló :D
Szerintem is nagyon jóvolt :[ én nem birom ki szeptemberig :[ :Đ
olyan izgalmassss <3 <3
10/28 anonim válasza:
Nem tudok a 4.évadról semmit, de szerintem tuti, hogy lesz, mert nem érhet így véget az egész.
Amúgy a 3.évad utolsó része nagyon szomorú volt.Én annyit sírtam rajta!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!