Vámpírnaplók! Miért van az hogy valaki Stefannak szurkol teljes erejéből hogy összejöjjön Elenával valaki pedig Damonnek? Olyan nincs aki szintén döntés képtelen lenne Elena helyében?
Hát nem tudom, én Damon párti vagyok, olyan okokból amit te is leírtál. + Rég elfelejtettük már hogy hogy is jöttek össze Stefannal, ha Damonnal jönne össze az sokkal izgalmasabb lenne. :D Damon okos, vicces, Stefan meg csak olyan mint Elena, olyan semmilyen... Legalábbis szerintem.
19/L :)
Én azért nem lennék döntésképtelen Elena helyében, mert én a hullámvasutat jobban szeretem, mint a körhintát. Damon változatos, szenvedélyes, izgalmas karakter, és én az ilyen típusú embereket szeretem. Stefan a maga kis romantikus rajongásával nem sokra menne nálam Damonnel szemben. Stefant egyébként én pont ripper-ként ("rippah" - alá Klaus XD ) szerettem, ott volt benne élet. A jófiú Stefan olyan semmilyen.
Azt, hogy az elején mit ettek a csajon, azt értem, mert kedves volt, és megértő, és a maga kis védtelensége meg szenvedései ellenére minden barátját támogatott, önzetlen volt. De most? Nem azért, de hülyíti a tesókat, mindig ő van a kp-ban, már-már paranoid módon mindig azt hiszi, hogy mindennek ő az oka és hogy minden róla szól, és annyira ostoba döntéseket hoz krízishelyzetben, hogy csak na.
Míg a többi karakter fejlődött, Elena nemhogy csak topog egy helyben, még vissza is fejlődött. Uh most már semmi értelme nincs annak, hogy mindkét tesó érte eped. Én például sokkal jobban díjaztam a Damon-Rebekah szálat, ha csak 3 részen keresztül is.
19/L
Nem értem, hogy Elenáért miért van mindenki oda... Damon is sokkal jobbat érdemelne. Elena olyan unalmas, átlagos, hétköznapi, stb. Caroline karakterét sokkal jobban szeretem, és sajnálom hogy nem lehet Klaussal, mert meghalt.
Most, hogy Elena vámpír lesz, biztos vagyok benne, hogy megpróbál majd meghalni ahelyett hogy átalakulna.
először is 12 éves vagyok!emlékeztek mit mondott elena damonnak hogy ha vele talélkozott volna elöször akkor talán őt szerette volna nem pedig stefant és őt ismerte meg elöbb csak kitöröltette vele és nem emlékezett rá és remélem erre elena is emlékszik mert ha vámpír lett akkor emlékezni fog arra hogy ezt damon elfelejtette és lehet hogy így megszereti damont.de szerintem stefan nem önző mert ez a szerepe akár milyen idegesítő hogy mettet húzta ki ezt kellet csinálnioamert ez a szerepe.elena meg egy önző hülye mert nem tudom de unalmas meg minden részbe lelkizik és már meguntam
am meg damonnak szurkolok mert elenának nem kell folyton az unalmas szerelem amit csak stefanntól kaphat meg hanem neki kaland is kell az életébe és ezt damonntól kapja meg amúgy meg damonn mellet sokkal biztonságosabb mint stefannal atöbitt meg majd késöbb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!