Tudnátok ajánlani romantikus, shoujo anime sorozatokat?
Kimi ni todoke! ♥
Egyszerűen imádom... :) Nem olyan csilli-villi, de iszonyat aranyos és nagyon romantikus. Nálam mindig is első lesz, már 6x láttam mindkét évadot! ;)
Acchi Kocchi
Ez ugyan nem shoujo, de szerintem tetszene. :) Nagyon édes, és nem is értem, hogy miért seinen...
Yamato Nadeshiko Shichi Henge
Ez elsőre furcsának tűnhet, én először abbahagytam az első rész után... :D De aztán megnéztem, és megfogott. Egy kissé beteg, de romantikus és shoujo is. :) A rajzolás sem szép, de egyszerűen megszoktam, és már nagyon szeretem!
Inu x Boku SS
Ez shounen, de elég romantikus, szóval kaphat egy esélyt... :) Vannak benne fantasy elemek, de nem olyan sok. Egyszer meg bírtam nézni és nem volt rossz. :)
Ouran High School Host Club
Ez egy alap shoujo mű, csodálom is, hogy nem említetted. :) Bár lehet, hogy nem a te stílusod...
Ez is igazán aranyos, és vicces is, nekem bejött. :D
Itazura na Kiss
Én ezt valahogy nagyon nem szeretem, de lehet, hogy neked tetszene...
Kuragehime
Bizarr és nagyon beteg... :D Én rendesen beparáztam tőle, amikor megláttam... De aztán megnéztem és nem olyan jó, de annyira furcsa, hogy már élvezhető. :)
(Félreértés ne essék, nem leszbikusokról szól, vannak benne férfinemű előlények... :D)
Lamune
Annyira semmilyen volt, hogy már nem is emlékszem rá... :) De ahogy rémlik, 1x nézhető.
Lovely Complex
Ez is alap, bár nekem nem a legnagyobb kedvencem... :) Azért igazán élvezhető, bár kicsit ez is furcsa. 2x láttam, többször nem igen nézném meg.
Toradora!
Én gyűlölöm a szerelmi sokszögeket, és csak azért nem szeretem annyira. :) Mármint nyilvánvaló, hogy a végén ki-kivel lesz, de nekem valahogy hosszú volt... Vagy nem is tudom elmagyarázni. :D Ettől függetlenül azért én 2x is végignéztem... Szóval ajánlom neked is, mert nagyon szórakoztató.
És hirtelen ennyi... :) Nem mind jó, de azért csekkold le őket, hátha tetszik valamelyik. :)
Magában a Kimi ni todokét és az Ao Haru Ride-t ajánlanám. :)
-akagami no shirayukihime
-akatsuki no yona
-kimi ni todoke
-toradora
-hiiro no kakera (bár inkább a vége fele)
-kamisama hajimemashita
-itazura na kiss
-boku x inu ss
-vampire knight
-strike the blood (félig meddig bár már rég láttam szóval nem nagyon emlékszem rá)
-ookami shoujo to kuro ouji
-ao haru ride
-tonari no kaibutsu-kun
-amnesia
-noragami (bár erre se emlékszem annyira)
-diabolik lovers
-jitsu wa watashi wa
-brothers conflict
-sukitte ii na yo
-hatsukoi monster (egy kicsit perverz)
-norn9
most hirtelen ennyi:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!