Romantikus animék?
Figyelt kérdés
A klasszikus romantikus animék közül szerintem az összeset láttam,viszont azokhoz nagyon hasonlót nem találok,vagy nincs magyar felirat. Tudnátok nekem ajánlani olyan romantikus animét,amiben nincsenek háremek,hanem 2 ember szerelmi bonyodalmait mutatja be,és a hangsúly tényleg a szerelmen van? Pl. Itazura na kiss,bokura ga ita,kaichou wa maid-sama..stb.Vagy esetleg valamilyen aranyos shoujo animét mint a Gakuen Alice..? Leheteőleg magyar vagy német felirattal. Előre is köszönöm!2012. jún. 28. 20:30
2/6 timi1999 válasza:
Speciel A.
11 eye.
Inu X kobu SS.
3/6 anonim válasza:
Kimi ni todoke
Lovely Complex
(bár ezek elég "klasszikusnak" számítanak szal tuti láttad őket:)de azért hátha..:))
6/6 jetizso válasza:
Ayashi no ceres
Air
Full Metal Panic
Fruits Basket
Hakuouki
Kobato
Méz és Lóhere
Mermaid Melody
Nana
Nodame cantabile
Ouran High School Host Club
Perfect Girl Evolution
Peach Girl
Princess Tutu
Pretear
Rorouni Kenshin
Ranma
Romeo x Juliet
Shugo Chara
Tsubasa C(h)roni(c)le
Vadmacska kommandó
Skip Beat
Vampire Knight
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!