Milyen romantikus animek/mangak vannak?
Figyelt kérdés
2012. febr. 18. 01:13
1/10 A kérdező kommentje:
persze magyar szinkronnal
2012. febr. 18. 01:16
2/10 anonim válasza:
Hát én még romantikussal nem találkoztam. :)
3/10 anonim válasza:
Mangába sz egyetlen kedvencem a Dengeki Daisy ...animeaddicts.hu-fent van..
4/10 anonim válasza:
Vampire Knight, állítólag romantikus.
5/10 anonim válasza:
a vampire kngiht annyira nem romantikus, inkább a Nana, Lovely Complex, School days, Girl meets Girl, Love wind, ezek tartoznak a romantikus kategóriába
6/10 A kérdező kommentje:
A vampire knigth-ot már láttam és nagyon bejött és ne találtam még olyan jókat :/
2012. febr. 18. 21:01
7/10 waland válasza:
Romantikus magyar szinkronnal pl. Nodame Cantabile, Honey and Clover. De ha igazán jó darabokat szeretnél nézni, akkor érdemes megbarátkozni a feliratokkal. Abban az esetben: Clannad, Tora-Dora, Onegai Sensei, Onegai Teacher, Midori no hibi...
8/10 anonim válasza:
Tudom hogy szinkronos kéne de nézd meg a Kamisama Hajimemashitát mert roh@tjó!!! én nem csalódnam annál az animénél nincs jobb ^^ szerintem jobb mint a vampire knigt, pedg az is kurv@jó :'DD
9/10 anonim válasza:
az én kedvenc animéim:
-Tonari no kaibutsu-kun
-Sukitte ii na yo vagy sukitte li na yo (ugyanaz mind a 2)
-Hiyokoi nagyooon aranyos (a többi része meg van mangában)
-Kamisama Hajimemashita
-Diabolik Lovers még nem láttam de azt mondják hogy romantikus
-Paradise kiss nekem tetszett nem volt olyan rossz maga a történet is romantikus végülis ezt is ajánlom
-Brothers Confilct EZT IMÁDOM EZ A LEGJOBB EZT MINDENKINEK AJÁNLOM :DDD IMÁDOOOM :DDD
10/10 Gerda0701 válasza:
Special A és a Sword art Online a legjobb ezeket minden képp nézd meg! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!