Romantikus anime? (sokat láttam. )
Amiket szeretek:
Kimi ni todoke (!), Lovely Complex, Special A, Perfect Girl Evolution, Kaichou Wa Maid-sama, Ouran HighSchool Host Club, esetleg Toradora...
Tehát tini/romantikus, shoujo animéket szeretek nézni! :)
Láttam még egy csomót (Itazura Na Kiss, Peach Girl, stb...) de azok nem fogtak meg.
Utálom: a szerelmi sokszögeket, a fantasy dolgokat (mondjuk Inu x Boku SS nem rossz...) és az ilyesmiket.
De a legfontosabb, hogy fiatalos, romantikus legyen, és szerelmi sokszöggel kíméljetek! :)
Jöhet bátran egy csomó, az meg nem baj, ha nem tetszik amit ajánlotok...
Köszi! :)
Bokura ga Ita
esetleg egy dorama: Koizora
Köszi a válaszokat! :)
Nem szeretem a Nana-t, bármennyire is meglepő. Én nem azért nézek animét, mert hogy milyen jó, meg milyen érdekes. Filmeket szoktam úgy, de animét inkább csak romantikusat szoktam, a lányos énem szórakoztatására! :)
Bokura ga ita nekem kicsit furcsa volt, nem az a vidám típus.
Azt a doramát láttam már és nem tetszett! :) Amúgy sem szeretem az élőszereplős dolgokat, mert (nem rasszizmusból), de nem bírom megszokni a japánok külsejét.
De azért tényleg köszi, hogy válaszoltatok! :)
kobato (kicsit fantasztikus)
Suzuka :)
Avatár-Ang legendálya(igazából nem tudom h anime-e,de jó)
Nana(bár nekem nem jött be)
Vampire Knight
Kilari(igaz,végül nem jönnek össze)
Kicsit dedós,de romantikus:
-Winx
-Vadmacska kommandó
a feliratosokat nem igazából szeretem,úgyh ennyi
Paradise Kiss
Hanasakeru Seishounen (Ebben van szerelmi sokszög, de egyértelmű, hogy kit választ majd a lány)
Chihayafuru
Többet egyenlőre nem tudok írni, mert te már le írtad őket XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!