Szerintetek is hülyeség a Phineas and Ferb?
Figyelt kérdés
1. vagy 2. korom óta nézem a Phineas and Ferb-et. Most 4. vagyok és rádöbbentem hogy csak amúgy azért nézem mert nincs semmi más a tv-ben. Amúgy nagy h*lyeség mert 5 perc alatt (ingyen) kihoznak mindent. És egy 500 emeletes házat 2 perc alatt csinálnak meg. Nem akarom megsérteni a játék készítőjét de szerintem nagy ba*omság. :P2012. júl. 5. 13:00
11/14 anonim válasza:
Ha nem tetszik, csinálj saját rajzfilmet. Ott van a Macromedia Flash, tökéletes erre. Szerintem nagyon jó rajzfilm, a dalokat is jól fordítják meg minden...
12/14 anonim válasza:
És csak most jössz rá? Mint már mondták előttem, mese, érted? MESE!
13/14 anonim válasza:
Szerintem is egy rossz rajzfilm csak azt adják meg ez ídegesít legjobban állandóan:FELHÍVOM ANYÁT!!!Meg az a nő soha nemfigyel semmire és az Apuka az egy Barmom...Ó csak ennyít írok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!