Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Egyszerűen nem szeretem a...

Egyszerűen nem szeretem a koreai gyártókat (LG, Samsung) Ez hülyeség, vagy van benn valami?

Figyelt kérdés
2010. dec. 29. 15:51
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Pedig a legjobbak között van mind a kettő.
2010. dec. 29. 15:56
 2/9 anonim ***** válasza:
Igen, hülyeség.
2010. dec. 29. 15:59
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Mindenkinek szíve joga azt választani, amiben ő bízik.

Én pl. telefonból csak samsungot vennék, mert nekem bejött (a mostani telefonom 5 éve bírja úgy, hogy heti 1-2 alkalommal elég töltenem). Több más műszaki cikkem szintén samsung és semmi panasz rájuk.

2010. dec. 29. 16:06
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Egy műszaki elektronikai cikket nem szerelemből vesz az ember az vagy jó színvonalú és jó árú, márpedig a koreaiak cikkei ilyenek.Én szívből undorodom attól amikor valaminek az ára sokkal nagyobb mint az ugyanolyan tudású mert az MÁRKA.Én pld Hyundai telefont vettem és kitűnően működik nekem megfelel.
2010. dec. 29. 16:10
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
egyet értek az előzővel! én soha nem a márka alapján vettem telót, hanem vélemények tesztek és specifikációk alapján. ezért is volt nekem már siemens nokia sharp és most zte blade-em, és mindegyikkel meg voltam elégedve!
2010. dec. 29. 16:48
 6/9 anonim ***** válasza:

nem hülyeség,... az egyéni véleményed.

(mit szeretnél?, hogy meggyőzzünk az ellenkezőjéről?)

2010. dec. 29. 16:58
 7/9 A kérdező kommentje:
Most speciel telefont nézegetek, (SE X8). amikor nekiálltam egyszerűen át se néztem a samsung, lg telefonokat. nem tudok észszerű magyarázatot adni rá. monitorból is asust vettem, hiába tanácsolta sokmindenki a samsungot.
2010. dec. 29. 17:54
 8/9 anonim ***** válasza:
Beszükült és naiv vagy.....Ilyen hülyeséget még nem hallottam...Állj meg röhögjem ki magam. Istenem, két ilyen gyártót nem figyelembe venni, akiknek a minősége az utobbi időben a legtöbbet fejlödött, akkora marhaság mint kutyát vizzel táplálni. Igaz az LG kicsit elmarad a SAMSUNG mellett, de napjainkban mindenképp a Samu az egyik legmenőbb gyártó, amely szinte tiszta minőség és termékkinálatban az egyik legnagyobb. ASUS-t venni SAMSUNG helyett monitorban megint egy nagy marhaság. Ami jó, azt el kell fogadni és nem számit honnan jön. Am meg kelet Ázsia az egész elektronika központja...(lásd Japán, Dél-Korea vagy Taiwan(Kiná-t bizonyos okok miatt kihagynám...xD). Am meg világszinten a Samsung a 100 legelismertebb, legmegbizhatobb és legértékesebb vállalat között a 19-edik. Jelezném, hogy a Sony, az LG vagy akár az ASUS, vagy PHILIPS meg sem jelenik ezen a listán...Úgy h ébredj fel mert 2010-ben vagyunk, ahol az elektronikát a többek között a Samsung vezeti....
2010. dec. 29. 18:03
 9/9 anonim válasza:
Én az LG-t maximálisan megértem, egy kalap szar, minden jóindulatomat beleadva. A Samsung viszont kiváló. Még a témához szólva, a korei gyártók még mindig jobbak mint a kínaiak. :)
2010. dec. 29. 18:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!