Egyszerűen nem szeretem a koreai gyártókat (LG, Samsung) Ez hülyeség, vagy van benn valami?
Figyelt kérdés
2010. dec. 29. 15:51
1/9 anonim válasza:
Pedig a legjobbak között van mind a kettő.
3/9 anonim válasza:
Mindenkinek szíve joga azt választani, amiben ő bízik.
Én pl. telefonból csak samsungot vennék, mert nekem bejött (a mostani telefonom 5 éve bírja úgy, hogy heti 1-2 alkalommal elég töltenem). Több más műszaki cikkem szintén samsung és semmi panasz rájuk.
4/9 anonim válasza:
Egy műszaki elektronikai cikket nem szerelemből vesz az ember az vagy jó színvonalú és jó árú, márpedig a koreaiak cikkei ilyenek.Én szívből undorodom attól amikor valaminek az ára sokkal nagyobb mint az ugyanolyan tudású mert az MÁRKA.Én pld Hyundai telefont vettem és kitűnően működik nekem megfelel.
5/9 anonim válasza:
egyet értek az előzővel! én soha nem a márka alapján vettem telót, hanem vélemények tesztek és specifikációk alapján. ezért is volt nekem már siemens nokia sharp és most zte blade-em, és mindegyikkel meg voltam elégedve!
6/9 anonim válasza:
nem hülyeség,... az egyéni véleményed.
(mit szeretnél?, hogy meggyőzzünk az ellenkezőjéről?)
7/9 A kérdező kommentje:
Most speciel telefont nézegetek, (SE X8). amikor nekiálltam egyszerűen át se néztem a samsung, lg telefonokat. nem tudok észszerű magyarázatot adni rá. monitorból is asust vettem, hiába tanácsolta sokmindenki a samsungot.
2010. dec. 29. 17:54
8/9 anonim válasza:
Beszükült és naiv vagy.....Ilyen hülyeséget még nem hallottam...Állj meg röhögjem ki magam. Istenem, két ilyen gyártót nem figyelembe venni, akiknek a minősége az utobbi időben a legtöbbet fejlödött, akkora marhaság mint kutyát vizzel táplálni. Igaz az LG kicsit elmarad a SAMSUNG mellett, de napjainkban mindenképp a Samu az egyik legmenőbb gyártó, amely szinte tiszta minőség és termékkinálatban az egyik legnagyobb. ASUS-t venni SAMSUNG helyett monitorban megint egy nagy marhaság. Ami jó, azt el kell fogadni és nem számit honnan jön. Am meg kelet Ázsia az egész elektronika központja...(lásd Japán, Dél-Korea vagy Taiwan(Kiná-t bizonyos okok miatt kihagynám...xD). Am meg világszinten a Samsung a 100 legelismertebb, legmegbizhatobb és legértékesebb vállalat között a 19-edik. Jelezném, hogy a Sony, az LG vagy akár az ASUS, vagy PHILIPS meg sem jelenik ezen a listán...Úgy h ébredj fel mert 2010-ben vagyunk, ahol az elektronikát a többek között a Samsung vezeti....
9/9 anonim válasza:
Én az LG-t maximálisan megértem, egy kalap szar, minden jóindulatomat beleadva. A Samsung viszont kiváló. Még a témához szólva, a korei gyártók még mindig jobbak mint a kínaiak. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!