Szerintetek is hülyeség a Phineas and Ferb?
Figyelt kérdés
1. vagy 2. korom óta nézem a Phineas and Ferb-et. Most 4. vagyok és rádöbbentem hogy csak amúgy azért nézem mert nincs semmi más a tv-ben. Amúgy nagy h*lyeség mert 5 perc alatt (ingyen) kihoznak mindent. És egy 500 emeletes házat 2 perc alatt csinálnak meg. Nem akarom megsérteni a játék készítőjét de szerintem nagy ba*omság. :P2012. júl. 5. 13:00
1/14 anonim válasza:
Meg a Hófehérke is marhaság, meg a Hamupipőke, igen... :DD
Tudod, ez egy mese. :o
Amúgy én szeretem, mert a magyar hangok ezerszer jobbak, mint az eredetiek. A gonosz dokin például szakadok, nagyon jó a szinkronhangja.
2/14 anonim válasza:
Örülj,hogy van Disney Chaneled!-.-" Nekem nincs.:(
3/14 anonim válasza:
Manapság már nem adnak jó filmeket a tévében. Gyerekkoromban még olyanokat adtak le, mint Tom és Jerry, meg Bátor a gyáva kutya. Ma meg mi megy? Szemét
4/14 anonim válasza:
"Ma meg mi megy? Szemét"
Akkor még nem láttad a Duck TV-t. Na attól csak retardált lesz egy gyerek. Szörnyű. :D
6/14 A kérdező kommentje:
Igazatok van. a duck tv meg a minimax. phúúúú!!! De aki azt írta hogy szemét. . .DögöŁjön meg!!!!!!!!!!!
2012. júl. 5. 20:33
7/14 anonim válasza:
Mielött félreértenéd nem rád mondtam, hogy szemét, hanem a csomó vacak rajzfilmre, amik manapság mennek a tévében.
8/14 A kérdező kommentje:
íííí! ezt jól elszúrtam! Amúgy bocs amiket írtam meg minden. Komolyan azt hittem hogy, rám érted. Sajnálom. ;)
2012. júl. 6. 09:51
10/14 Sz.Vivi válasza:
Hát, mit várunk a rajzfilmekben minden lehetséges...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!