Tényleg kell laptophoz külön billentyűzet annak, aki sokat gépel, hogy a laptopé ne menjen tönkre? (nemrég hallottam, de szerintem hülyeség. Vagy nem? )
Figyelt kérdés
2010. júl. 9. 23:35
1/4 anonim válasza:
Nem hülyeség... én könyvelő vagyok, és szétcsaptam a gépem enter gombját... :))) kell külön, ha meg szeretnéd óvni :)
2/4 anonim válasza:
nekem 2 éve van laptopom és eddig semmi baja:D
3/4 anonim válasza:
az enyémen meg kinyiffant, pedig általában a plusz billentyűzetet használtam...szóval ajánlom ;)
4/4 anonim válasza:
Attól is függ, milyen a laptopod...
Tapasztalatom, hogy a Fujitsu Siemens 1 év alatt szétesik, vagy tönkremegy (nekem már 2 db ment tönkre mindkettő 1 év után, a barátnőmé 6 hónap után)...
Ennek a billentyűje attól is kiesik, ha kicsit nagyobbat ütsz rá az ujjaddal!!!... 8-P
Viszont strapabíró az Asus, HP, MSI vagy más márkásabb gépek.
Az sem mindegy, mennyit használod, mert egy könyvelő (napi 8-10 órában) biztosan nagyobb strapának teszi ki a billentyűzetet, mint egy egyetemista!
Annyit azért mondhatok : a laptopokat nem arra találták ki, hogy folyamatosan napi 8-10-16 órát használd, hanem arra, hogy hozd-vidd, és ahol útközben vagy, ott 2-3 órát használod...
Folyamatos használatra ASZTALI gépet kell venni, az minden szempontból strapabíróbb!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!