Mikortól ciki rajzfilmet nézni? (Nem az énkicsipónim kaliberűeket)
na most megnyugodtam
köszi:)
MI BAJOD AZ ÉN KICSI PÓNIMMAL?????
Ne szóljál be, az a kedvencem XXDDD
Viccet félre téve, ha te élvezed és örömet okoz, akkor nézd, ami csak tetszik és ha valakinek ez nem tetszik, akkor ne csinálja utánad, de kussoljon!!!
NE KÖVESD EL AZT A HIBÁT, HOGY MEGTAGADSZ MAGADTÓL BÁRMILYEN ÖRÖMFORRÁST, CSAK AZÉRT MERT NÉHÁNY B*LFASZ SZERINT AZ "GÁZ"! KÉSŐBB NAGYON MEGBÁNNÁD!!!
Sőt, mondjak valamit, 20 évesen még mindig szívesen nézek Tom és Jerry-t a tévében és szerintem minden idők legnagyobb mesefigurája Tapsi Hapsi, egyszerűen überelhetetlen, így le is töltöttem a meséivel megjelent DVD-t, mert szórakoztat és örömet okoz és ezzel kapcsolatban lesz*rom a rosszalló véleményeket, mert nem kötelezek senkit rá, hogy nézze, nem ártok vele senkinek, nekem viszont tetszik és pont.
Én múlthéten csupa ovis, meg szülő közé ültem be egyedül, hogy megnézhessem a Madagaszkár 3-t. Igaz, volt késő esti vetítés is, de akkor már nem értem rá. :D
És rengeteg mese van, ami nem csak gyerekeknek szól, gyerekeket szórakoztat. (Pixar mesék, Avatar, Tim Burton filmjei stb.) Vagy éppen, ahogy már írták, nosztalgikus.
az Avatar az nem gyerekfilm lett szerintem(ha a James Cameronosra gondolsz,a másik az valóban jó).
És egy nagyon jó példa akkor a madagaszkár pingvinjei sorozat,mesefilm létére ezerszer viccesebb sok vígjátéknak nevezett ócskaságnál is,és vannak benne felnőtt poénok is.nagyon szeretem.
A legjobb egész estés rajzfilm az Irány Eldorádó!!
Mindenkinek ajánlom, hihetetlenül jó történet, ugyanakkor baromi vicces, jah és a zenéjét Hans Zimmer és Elton John írta!
Nem a levegőbe beszélek, én 20 évesen megvettem DVD-n!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!