Szerintetek ciki ha 15 évesen Naruto Shippuden-t nézek?
en 21 eves lany vagyok,es hallotam olyanrol,hogy aki 30 eves es tobb az is szereti az animeket es narutot.
Probalj ugy erve4lni,hogy a focit pl.gyerekek is jatszatk,de a felnottek is,vagy hasonlo peldaval kell oket szo nelkul hagyni. azert mert TE szeretsz vaalmit,de mas valaki nem ,azert te NE hagyd abba.
allj ki onnagadert,es csinald azt amit szeretsz.
vannak durva meggyőzési módszerek is ^_^ am egyáltalán nem ciki, és ez a lényeg: rajzfilm. az nem egyenlő a mesével :)) győzd meg őket, h egy órát nézzenek egy olyan animét, amit te választasz, és válassz vmi jó kis horrort :D az aztán tuti nem olyan, h már 15 vagy, ne nézd már~
erre javaslom pl a Highschool of the Dead-et, de elég perverz :D betegnek fognak hinni xD
vagy nem tom, mennyire ismered a conokat, de ott nem sok 15 alatti emberke van... vagyis vannak persze rendesen de leginkább 15-30 között a legtöbben, már amennyire én kort tudok tippelni a tonna smink alatt a cosplayekhez :D akkor most ők is mind gyerekesek, vagy mi? -.-"
jaj scary- ha szerinted ez ciki... mindig ott pattogsz a harry potteres kérdéseknél... és azt hány millió millió KISgyerek nézi/olvassa. utána meg a gitáros kérdéseknél adod a nagyfiút, hogy te bizony metált hallgatsz. cöhhh
kérdező- egyáltalán nem ciki.
Hát őőő ... Oké.
Bocs de erre nem tudom mit kéne mondanom, bizonyára nagyon beletaposhattam a lelki világodba, lehet tényleg egy kretén vagyok mert nem nézek animét és metalzenét hallgatok, bocsáss meg hogy eltér az ízlésem a tiédtől,de figyelembe vehetnéd, hogy nem lehet mindenki olyan tökéletes mint te.
Amúgy nem tudom a Harry Potternek mi köze az animéhoz, de hát mindegy. Bár ahogy nézem úgy gondolod te vagy a kiválasztott, akinek kutya kötelessége megvédeni minden animefan becsületét az ilyen barbároktól mint én, úgyhogy jobb ha nem kezdek el vitatkozni veled.
Dehogy ciki!
Én is 15 éves vagyok,durván egy éve kezdtem animéket nézni,és a szüleim csak az elején csodálták,mert régebben meg ki nem állhattam őket. Amióta meg mangákat is olvasok,azóta meg egyel talán nem szólnak semmit,pláne nem,hogy ciki.
Van olyan is nagy ritkán,hogy apa is nézi velem pár percig,vagy épp megjegyzi,hogy beteges. (utóbbit Higurashi-ra mondta xd)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!