Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Ciki vagy nem ciki?

...Angéla... kérdése:

Ciki vagy nem ciki?

Figyelt kérdés
Tudjátok az egyik messzi barátnőm "szerelmes" egy animébe.Narutoba.Akárhányszor megkérdezem tőle hogy nézte-e, elppirul majd hülyén viselkedik.De tagadja amikor ezt megérdeztem tőle.De én akkor is tudom hogy bele van zúgva!Mit mondjak neki?Ciki vagy nem ciki?
2011. dec. 11. 18:48
1 2
 1/14 dirtboy ***** válasza:

egy rajzolt 2D figurába hogy lehet valaki szerelmes?

ez számomra felfoghatatlan.

még jó hogy gáz.

hány éves 8-9?

2011. dec. 11. 18:51
 2/14 anonim ***** válasza:
Nem ciki hanem vérgáz!
2011. dec. 11. 18:52
 3/14 anonim ***** válasza:
Vicc:Apám szerelmes lettem a lovúakba,csak nem a csődörbe? Á nem a kancába, nem vagyok én perverz!
2011. dec. 11. 19:01
 4/14 anonim ***** válasza:
Én is voltam szerelmes animékba. De nem volt igazából szerelem, hanem annyira imádat, hogy az már majdnem szerelem. De ez nem szerelem, nem teljesen az, kicsit "másabb". De amúgy én mikor szerelmes voltam, olyan sokat néztem animét, hogy már az összes részt láttam, így nem tudtam tovább nézni, ezért kiszerettem belőle. Nem komoly, ne engedd nézni, és két hét múlva elfelejti. Vagy három.:D
2011. dec. 11. 19:18
 5/14 anonim ***** válasza:
De kíváncsi vagyok hogy a barátnőd majd hogyan fog a narutóval nemi életet élni!
2011. dec. 11. 19:22
 6/14 A kérdező kommentje:

Hehe!

Nagyon vicces.12 éves a barátnőm és nem nagyon szeretem amikor kicsúfolják de ez....ez...teljesen igaz!-.-"

Oh...szent marha lepény!Szerintetek elmondjam neki,hogy "Figyelj csajszi,tök gáz hogy egy animébe vagy belezúgva,szokj ki belőle,vagy káros lesz a jövődre!"?

2011. dec. 11. 19:45
 7/14 A kérdező kommentje:
De azért köszi a válaszokat!
2011. dec. 11. 19:46
 8/14 anonim ***** válasza:
Miért lenne ciki,kedves lánynak tűnik.
2011. dec. 11. 20:01
 9/14 Forrest014 válasza:
Úgy látom, sokan nem értették meg a kérdést. Egy animébe "szerelmes", nem egy karakterbe. Én 20 éves fiú vagyok és a megszállottja vagyok a Naruto-nak. Emiatt sokan cikiznek, de én büszkén felvállalom a szenvedélyemet. Lehet, hogy ez a fajta megszállottság kissé gyerekes, mégis sokan érettebbnek tartanak egy átlagos 20 évesnél. Ha visszagondolok, az animék pozitívan hatottak a személyiség-fejlődésemre. Szerintem a barátnőd is azért próbálja meg letagadni, mert legbelül gyerekesnek gondolja, és nem akarja, hogy emiatt ujjal mutogassanak rá. Még egyszer hangsúlyozom: nem szerelmes, hanem megszállott. A legjobb, amit tehetsz, hogy megnyugtatod azzal, hogy te ezt nem tartod cikinek.
2011. dec. 12. 21:57
 10/14 anonim ***** válasza:
Majd kinő belőle!
2011. dec. 12. 21:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!