Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Ciki vagy nem? Most meghosszab...

Ciki vagy nem? Most meghosszabbittom a kérdést mert a hülye szabályzat nem enged rövidebbet.

Figyelt kérdés
Van egy haverom aki 14 éves és ha esik a hó mindig kiszokott járni hagyományos szánkóval szánkózni a dombra azt akarom kérdezni hogy ez 14 évesen már gáz e vagy még teljesen elfogadható mert én nemtom eldönteni.
2011. dec. 7. 13:42
 1/6 A kérdező kommentje:
azért irtam tovább a kérdést mert nemengedték rendesen kiirni de a kérdés igazibol csak annyi hogy ciki vagy nem ciki.
2011. dec. 7. 13:44
 2/6 anonim ***** válasza:
Sztem nem az, én 35 vok de ha az úton jeget látok a mai napig úgy megyek ahova megyek hogy végig csúszkálom :D nem vicc! szeretek csúszkálni nagyon!
2011. dec. 7. 13:47
 3/6 anonim válasza:
egyáltalán nem,én is ki szoktam járni,sőt a legtöbb haverom is,nem tudom mi ciki abban,ha azt csinálja amit akar.
2011. dec. 7. 13:47
 4/6 Stella90 ***** válasza:
most ugye csak szórakozol??? 21 éves vagyok...haverjaim idősebbek...minden évben megyünk ki állatkodni töltésre vagy dombra...előtte kosarazni szoktunk a hóban :) miért akar minden tini felnőttnek látszani??? az egyik barátnőm abban a házban dolgozik egy irodában, mint ahol én lakom...nagy hó volt lent, mire kiözönlöttek az irodából gyűrűk urát megalázóan, és paddal húzták össze a havat egy hóemberhez...teszem hozzá öltöny+nyakkendő stílusban...és ők már túl vannak a 30-on is...
2011. dec. 7. 13:48
 5/6 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat és nagyon örülök neki h nem gáz mert én és az egész család is szeretünk szánkózni...
2011. dec. 8. 14:36
 6/6 anonim válasza:
a legjobb a szánkózásközbeni szex.Csak általában rosszul végződik, bár jobb esetben csak megfázással.
2013. febr. 9. 18:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!