Ilyen műkörmöt szeretnék, csak rövidebbet! Nektek tetszik? Kép!
2011. szept. 3. 11:16
1/12 A kérdező kommentje:
16/l
2011. szept. 3. 11:16
2/12 anonim válasza:
Szép, de nem tudom rövidebben hogy mutatna.
5/12 A kérdező kommentje:
huhh, köszönöm szépen a válaszokat! igazából van egy öröklött körömbetegségem, amitől a körmöm egyfolytában beszakad, töredezik, meg egyenletlen lesz. Már 13 éves korom óta műkörmöm van, de akkor csak minta nélküli volt, tehát fel se tűnt, hogy műkörmöm van. most akarok először mintát rakni bele, de egy kicsit félek, hogy mások mit gondolnak erről, és azért kértem a segítségeteket!
2011. szept. 3. 11:47
6/12 anonim válasza:
rövidebben szebb,meg a képen picit mintha "kiszélesedne" azért jobb lesz rövidebben,nekem tetszik:)
7/12 anonim válasza:
Szerintem is szép de én lekerekíteném... a mandulaforma jobban bejön.
8/12 anonim válasza:
*GYÖNYÖRŰ* nekem is keeell!!!!!! :D
9/12 anonim válasza:
szerinem ronda..de én amúgy sem vagyok oda a múkörmökért..
10/12 A kérdező kommentje:
Igen, én is rövidebbet akarok, meg talán le is kerekíttetem majd, hogy ne akadjon bele mindenbe. Utolsó! igen, a rendes köröm tényleg olcsóbb, kevesebb macerával jár, de már elegem votl, hogy állandóan beszakadt a körmöm. eleinte körömerősítő lakkot használtam, de az is ugynúgya körmömmel együtt betört. ekkor a műkörömmel próbálkoztam, ami kevesebb fájadalommal járt!
2011. szept. 3. 16:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!