Hol kaphatnék fehér miniszoknyát? Ha lehet, minél rövidebbet!
Figyelt kérdés
Ezen a linken lévő mini pl. tökre bejön fazonra.Szerintetek milyen?Ilyet,vagy valami hasonlót szeretnék hordani.Természetesen nyárra gondoltam!:DMi a véleményetek róla?:)
2010. jan. 24. 06:11
1/7 anonim válasza:
Király! Vegyél anyagot és csináltasd meg.Akkor olyan lesz a hosszúság(rövidség) amilyet akarsz!
2/7 anonim válasza:
sztem is csináltass inkább, ebbe semmi különleges nincsen, bármelyik varrónő kb fél óra alatt összehoz neked egy ilyet, annyira nullamunka az egész.
hát a vélemény csak annyi, h sztem borzalmas, remélem nem utcára akartad felvenni. buliba még oké, ha az a tipikus minden pasinak odaadom maga típus vagy, akkor persze elmegy, de utcára akkorse vedd fel sztem.
3/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat és körülnézek megcsináltatás ügyben.:)
Ezt buliba hordanám...)Nekem bejön a fazonja.:)
2010. jan. 24. 14:11
4/7 A kérdező kommentje:
Annyit még elfelejtettem,hogy ha rámentek a linkre,akkor a fehér mini,ami tetszene,az lejjebb van az oldalon.nem az ugrik be rögtön.Bocsi!:)
2010. febr. 7. 09:50
5/7 anonim válasza:
sztem tök jó:D
nekem is van egy ilyen csak feketébe..általában eddig a suliban ünnepségekre vettem fel :D
6/7 anonim válasza:
előző vagyok..és még vmi ..sztem ezt nem csak bulikba vehetnéd fel :D
7/7 anonim válasza:
te is egy jó nagy ribanc lehetsz:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!