...Angéla... kérdése:
Ciki vagy nem ciki?
Figyelt kérdés
Tudjátok az egyik messzi barátnőm "szerelmes" egy animébe.Narutoba.Akárhányszor megkérdezem tőle hogy nézte-e, elppirul majd hülyén viselkedik.De tagadja amikor ezt megérdeztem tőle.De én akkor is tudom hogy bele van zúgva!Mit mondjak neki?Ciki vagy nem ciki?2011. dec. 11. 18:48
11/14 Forrest014 válasza:
Egyébként a barátnőd a leírás alapján Hyuuga Hinata-ra hasonlít. Mondd meg ezt neki, hidd el, érteni fogja.
12/14 A kérdező kommentje:
Köszi,Forrest
2011. dec. 13. 16:34
13/14 anonim válasza:
egyet értek forrestal... mért lenne ciki? am én is naruto megszálott vok xd
14/14 renato-n válasza:
kb. úgyan azt akartam írni mint forrest014 csak annyival másabban hogy 14 vagyok.mond neki hogy hinata-ra és ezzel szerintem le is tudod a félénkségét ezzel a témával kapcsolatban.én is naruto fann vagyok ja és fiú
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!