Ciki egyedül moziba menni?
Én néha járok moziba és általában egyedül.
Ismerőseim nem járnak moziba, de én szeretek néha-néha, mert jó a látvány és a hangzás.
csak hétvégén az,olyankor tele van párokkal,tehát randihelyszíné válik a mozi és fura,hogy ott luzerkedik vki egyedül.
én fiatal koromban-14,15 évesen-mentem mindig egyedül hétköznap,minden szerdán.
akkor mindenki egyedül volt ott,szinte már ismerős arcok hétről hétre,uh abban semmi cink nem volt.
Ha úgy gondolod, hogy lúzerség moziba egyedül menni, mert mit szólnak az ott randizó párok, akkor tényleg lúzer vagy.
De miért kéne neked, vagy nekem, vagy akárkinek kellemetlenül éreznie magát azért, mert megnéz egy filmet moziban, és nem feltétlenül a bnője bugyijában akar turkálni?
Én 33 évesen is egyedül szeretek moziba járni, mert a film a fontos, nem az, hogy ki mit szól, vagy gondol, vagy hogy néz rám.
látom egyből kiemelted a rád vonatkozó részt hehe.
én kb 20 éve nem voltam egyedül moziban,mert a legsz@rabb formámban is összeszedtem vmi tyúkot hozzá,uh rám alapból nem vonatkozik.
és igenis hétvégén cink egyedül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!