Ciki egyedül moziba menni?
Velem meg semmi nem hajlandóak nézni, mert smucig, kalózkodó, sz*ralakok. Mindegy, ez hosszú...
Egyáltalán nem ciki moziba járni egyedül. Rengetegszer látom másokat is egyedül beülni. Nyugi.
Nem ciki! Én speciel imádok egyedül járni moziba mert ha a barátaimmal megyek, azok tuti a film felét átbeszéli, hogy ez miért is így van, ez baromság, ez lehetetlen, stb. :D Inkább egyesül és nyugisan a többi nézővel! :D
24/f
Egyedül még sosem voltam, de kipróbálnám. Múltkor is megnéztünk egy filmet a barátnőimmel, hát nem végigbeszélték az egészet? Ki nem állhatom! És csak mi voltunk bent a teremben plusz még egy szerelmes pár, és gondolhatod, hogy néztek ránk - jó-jó, nem mások véleménye számít satöbbi satöbbi, de azért mégis, irtó kínos volt, úgy lenéztek, mint a sicc. A bnőim meg hozták a formájukat -.-
Úgyhogy szerintem nem ciki, ha egyedül mész, főleg, mert nincsenek ott a barátaid akik csámcsognának, telefonálnának, röhögnének és folytonosan dumálnának!
Plusz így megismerhetsz másokat, ha esetleg odamennének hozzád ;)
Amúgy, megkérdezhetem mit fogsz megnézni? :)
Örülök, hogy a legtöbben nem tartjátok cikinek :)
Utolsó, most épp nincs konkrét film, de minden hónapban szokott lenni valami, amiről társaság híján sajnos lemaradok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!