Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Ciki egyedül moziba menni?

Ciki egyedül moziba menni?

Figyelt kérdés
16 éves lány vagyok, nagyon szeretem a művészfilmeket, de a barátaim nem hajlandók velem ilyesmiket nézni. Nagyon gáz egyedül menni?
2012. jún. 8. 14:56
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
az emberi hülyeség határtalan.nem ŐK határozzák meg az életedet,hanem TE.miért lenne ciki?!azt csinálsz,amit akarsz!
2012. jún. 8. 15:11
 2/11 anonim ***** válasza:

Velem meg semmi nem hajlandóak nézni, mert smucig, kalózkodó, sz*ralakok. Mindegy, ez hosszú...

Egyáltalán nem ciki moziba járni egyedül. Rengetegszer látom másokat is egyedül beülni. Nyugi.

2012. jún. 8. 15:18
 3/11 anonim ***** válasza:
*t
2012. jún. 8. 15:18
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Miért lenne ciki? Én is voltam. Sőt: a tesóm egyszer úgy volt egy művészmoziban, hogy teljesen egyedül ült a nézőtéren. :D Hát, az azért már kicsit súrolja a cikiség fogalmát. :D
2012. jún. 8. 17:03
 5/11 anonim válasza:
nem ,am de ha téged zavar keress fel egy cset oldalt olyan emberel beszélj aki a lakóhelyeden él és ő is el akar menni am menj csak bátran sztem
2012. jún. 8. 17:38
 6/11 anonim ***** válasza:
Időpont ma 15:18-nemtudom,hogy mi a bajod a "kalózkodással",de a kalózkodás és az,hogy moziba menj nem zárja ki egymást.pl:leszednek egy mozis felvételt,belenéznek,hogy tetszik-e nekik a film és azután döntenek,hogy megnézik-e a mozikban,és nem vesztenek mondjuk 2000ft-ot fölöslegesen.
2012. jún. 8. 17:45
 7/11 anonim ***** válasza:

Nem ciki! Én speciel imádok egyedül járni moziba mert ha a barátaimmal megyek, azok tuti a film felét átbeszéli, hogy ez miért is így van, ez baromság, ez lehetetlen, stb. :D Inkább egyesül és nyugisan a többi nézővel! :D

24/f

2012. jún. 8. 18:29
 8/11 anonim ***** válasza:

Egyedül még sosem voltam, de kipróbálnám. Múltkor is megnéztünk egy filmet a barátnőimmel, hát nem végigbeszélték az egészet? Ki nem állhatom! És csak mi voltunk bent a teremben plusz még egy szerelmes pár, és gondolhatod, hogy néztek ránk - jó-jó, nem mások véleménye számít satöbbi satöbbi, de azért mégis, irtó kínos volt, úgy lenéztek, mint a sicc. A bnőim meg hozták a formájukat -.-

Úgyhogy szerintem nem ciki, ha egyedül mész, főleg, mert nincsenek ott a barátaid akik csámcsognának, telefonálnának, röhögnének és folytonosan dumálnának!

Plusz így megismerhetsz másokat, ha esetleg odamennének hozzád ;)

Amúgy, megkérdezhetem mit fogsz megnézni? :)

2012. jún. 8. 18:45
 9/11 A kérdező kommentje:

Örülök, hogy a legtöbben nem tartjátok cikinek :)

Utolsó, most épp nincs konkrét film, de minden hónapban szokott lenni valami, amiről társaság híján sajnos lemaradok.

2012. jún. 8. 19:05
 10/11 anonim ***** válasza:
Ó, értem. Szerintem nyugodtan menj akkor egyedül! A művészfilmeket szerintem nem is barátokkal kell megnézni akik folyton elterelik a film nézése közben a figyelmedet (tapasztalat). Így legalább végig tudod gondolni az egész filmet amikor kilépsz a teremből, és nem azt kell hallgatnod, hogy "hú de kellett már pisilnem" ;)
2012. jún. 8. 19:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!