Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Ideglelés csernobilban-vélemény?

Ideglelés csernobilban-vélemény?

Figyelt kérdés
Ilyesztő vagy végig lehet röhögni? Jobb mint a paranormal activity 1-3? Fontos lenne! Köszi:D
2012. jún. 24. 21:27
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
bocs az off-ért, de a kérdező azt írta, a hasonlóság ő és Csernobil között, hogy április 26-án született, 22 évvel az atomrobbanás után. Nos, ez 1986-ban volt, akkor ő 2008-ban kellett, hogy szülessen:d vagy kettő darab kettest ütött le egy helyett, vagy egy netező, 4 éves horrorfan-nal van dolgun:d
2012. jún. 28. 14:44
 12/13 anonim válasza:
unokatesóm szerdán nézte meg és azt mondta végig fosta.. azért is csodálkoztam mert azt mondta a lányok meg végig röhögték :D egyébként természetesen attól függ mennyire vagy ijedős
2012. jún. 28. 16:25
 13/13 anonim válasza:

Igazából ez a film egy nagy 0...

Akkora EPIC FAIL okat követtek el, hogy az valami hihetetlen (PL: Mielőtt ndultak volna a túrára Kievbe találkoztak Yuri val, és amikor mentek be az üzletbe, egy kamera szemszögből látszódott, h kint áll egy kamion amin az van irva, hogy TELEKOM SRBIJA -.-"

A helyszineket mondjukrá jól megválasztották ( Magyarországon vették fel) fogjuk rá még érdekesek is voltak, de a vége egy rakás kaksi volt, értelme nem volt annak h a nőt aki tólélte elvitték egy titkos laborba és bedobták a mutánsoknak -.-"

Nagyot csalódtam a filmben :'(

jobbra számitottam.

A paranormal Activity ek sem valami jó filmek, mert lejön az egész h miről szól, h mindenki meghal csak ez marad életbe stb ....

Szerintem a Grave Encounters még egy jó fajta film :

de ez attól függ h ki mlyen filmekre"bukik" mert én speckó az áldokumentarista filmekre :)

2012. aug. 23. 10:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!