Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Ideglelés csernobilban-vélemény?

Ideglelés csernobilban-vélemény?

Figyelt kérdés
Ilyesztő vagy végig lehet röhögni? Jobb mint a paranormal activity 1-3? Fontos lenne! Köszi:D
2012. jún. 24. 21:27
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Az már ki is jött? Le vagyok maradva.. egyébként a trailerje alapján szerintem jobb lett.
2012. jún. 24. 21:57
 2/13 anonim válasza:
Ma néztem meg és semmivel nem jobb sőőőt sokkal de sokkal rosszabb... én végig azzal voltam elfoglalva h milyen hülyén sírnak a szereplők.. 1-2 rész volt amikor összerezzentem de semmi nem történt az egészben.. ha ijesztő filmet akarsz nézni akkor töltsd le otthon a woman in blacket! az aztán rendesen szaratós :)
2012. jún. 24. 23:00
 3/13 A kérdező kommentje:
oh köszi:D végülis émeg akarom nézni mert van a csernobil és énköztem egy kis hasonlóság...xD az április 26-án történt, én meg utána 22évvel április 26-án születtem...:DDDDDDDDDD
2012. jún. 25. 09:44
 4/13 anonim ***** válasza:
első vagyok.. hát akkor tévedtem, majd egyszer talán ráveszem magam. a 2.-nak igaza van, nézz fekete ruhás nőt! :)
2012. jún. 25. 09:53
 5/13 anonim ***** válasza:
váá én most akartam megkérdezni mi a film címe mert tegnap láttam a reklámot csak nem hallottam a címét :D de ha találok magam mellé társaságot akkor meg fogom nézni.... de egyedül nem mert be*ari vagyok ^^
2012. jún. 25. 15:08
 6/13 anonim ***** válasza:
előző vagyok és ez még csak a mozikban megy vagy már meg lehet nézni online is?
2012. jún. 25. 15:43
 7/13 anonim válasza:
még csak moziban megy
2012. jún. 25. 17:51
 8/13 anonim válasza:
Nem rossz, de a vége szerintem iszonyatosan összecsapott, meg néhány dolog nem derül ki a filmből, de meg lehet nézni. :)
2012. jún. 27. 19:51
 9/13 anonim válasza:
én nemrég néztem meg és visszagondolva egy-két jelenet totál értelmetlen volt!!!! pl.: mit keresett egy medve a tizediken????? ha valakinek lenne tippje azt megköszönném!
2012. jún. 27. 22:20
 10/13 anonim válasza:
Én csak a medvés jelenetnél ijedtem meg :'D
2012. jún. 28. 12:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!