Milyen sorozatokat szeretsz? Csöpögős vagy inkább izgalmas, pörgős? És mi a kedvenc sorozatod?
Figyelt kérdés
Nekem pl az Ezel tetszett, mert minden volt benne vegyesen.:))2012. jún. 21. 14:07
11/24 A kérdező kommentje:
az volt benne a legjobb, hogy krimis volt:) lehetett nézni, bár azt nagyon sajnáltam, ami a végén történt:) egyébként érdekes, hogy az is szerelmes volt, és mégsem túl csöpögős:)
2012. jún. 22. 12:44
12/24 anonim válasza:
Hát ha így nézzük, szinte minden filmben van szerelem, csak van ahol arra fektetik a hangsúlyt, hogy "Ó Juan, szeretlek, cupp cupp cupp" XD De itt, mondjuk az Ezelben lényegébe a maffiáról, a krimiről szólt a történet, persze a szerelmi szál sem elhanyagolható. Hát igen, a vége érdekes volt, de épp ezért maradandó, mert nem tudjuk pontosan, ki állt az ajtóban. XD
13/24 anonim válasza:
Nekem is az Ezel a kedvenc.Simán kigyilkolták egymást a végére./Csak kár,hogy az RTL úgy megnyírbálta pl.:a véresebb részeket,és hogy szappanopera szerűnek állította be/.Nagyon imádtam azt a sorozatot,már csak azért is,mert, gyönyörű zenék voltak benne,tehetséges színészek.Még most is pl.eredetibe nézem,olyan rabja lettem. :)
14/24 A kérdező kommentje:
nekem az Ezel szinte összes zenéje megvan:)
sztem ez a legszebb:
2012. jún. 23. 09:50
15/24 anonim válasza:
13mas vagyok.Szerintem ez a kérdésem mindent elárul: http://www.gyakorikerdesek.hu/szorakozas__egyeb-kerdesek__27..
Végül úgy döntöttem,hogy az Eysan lesz a csengőhangom,a Masum Hayatlar pedig az üzenethangom. :)
16/24 A kérdező kommentje:
:))))
nálam ugyan nem csengőhangok, de mindennap meghallgatom őket:D
2012. jún. 24. 12:40
17/24 anonim válasza:
pörgős, izgalmas
internátus a kedvencem!!!!
de szeretem még a vampire diaries-t pretty little liars-t és sok másikat is.:D
18/24 anonim válasza:
Az én kedvencem a Teen Wolf,de szeretem a V
19/24 anonim válasza:
Az én kedvencem a Teen Wolf,de szeretem a Vámpírnaplókat és a Pretty Little Liarst is.
20/24 Neszi Petra válasza:
kedvenc sorozataim: Vámpírnaplók, Hart of Dixie, Teen Wolf, Pretty Little Liars
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!