Ki a kedvenc szereplőtök A Gyűrűk Urából, és miért?
Gandalf, mert olyan f.sza botja van xd
am tényleg:)) olyan okos:)))
Minden karakterben kedvelek valamit, de azt a három szereplőt emelem ki, akik hozzám a legközelebb állnak
Aragorn: Igazi harcos, kitűnő vezető, bár eleinte nem akarja elfogadni sorsát, de szembenéz királyi mivoltával, így esélyt adva az embereknek.
Théoden: Remek uralkodó, a népe a legfontosabb számára, a film szerint ezért is vitte a Helm-szurdokba őket. Idős kora ellenére bátor, hősies király, nem fél csekély létszámú hadsereget csatába vezetni. (és nagyon jó monológjai vannak a filmben XD)
Boromir: Ő nem tünde, nem mágus, csak egy egyszerű halandó ember, aki a hadvezetés mellett meg akar felelni apjának, példát akar mutatni, még ha ezért olyat is kell cselekednie, amit nem gondol helyesnek. Őt is, mint szinte mindenkit, megkísértette a Gyűrű, de nem is ez a lényeg, hanem, hogy rájött hibájára. Utolsó szavaival elismerte Aragornt igazi királyának, és a hibái ellenére hősként halt meg (ami Sean Bean-től nem újdonság XD).
Boromir és Faramir
Boromir: Mert bátor, hősies és megbánja tetteit
Faramir: Mert elfogadja, hogy az apja nem szereti őt és mindenáron bizonyítani akar
Talán még Curunír(Saruman)
Ja meg Legolas mert jó csaj :D(na jó nem viccelődök)
Aragorn, mert mikor megszerettem, még kicsi voltam, és fontosabb volt a kinézet, mint a karakter.
Azóta Pippin, mert humoros, és mert szeretem azt a részt, mikor Trufa közli vele, hogy talán nem lesz legközelebb, és amikor már Pippin sem nevet többé, szerintem az az egyik legkétségbeejtőbb tény a filmben.
Boromirt anno nem szerettem, mikor elfogult voltam Aragornnal, de azóta nagyon, és őket inkább párban szeretem, ahogy egymással kapcsolatban fejlődik az énjük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!