Milyen sorozatokat szeretsz? Csöpögős vagy inkább izgalmas, pörgős? És mi a kedvenc sorozatod?
Figyelt kérdés
Nekem pl az Ezel tetszett, mert minden volt benne vegyesen.:))2012. jún. 21. 14:07
2/24 anonim válasza:
A "csöpögős" sorozattal ki lehetne kergetni a világból.
Ha van valami valóságalapja, mint pl:
Tudorok,
Borgiák,
Gengszterkorzó.
3/24 A kérdező kommentje:
néha már nagyon túlzásba viszik a csöpögtetést, és akkor nem olyan jó:)
2012. jún. 21. 14:22
4/24 anonim válasza:
Én a nyomozós sorozatokat szeretem. A Mentalista a kedvencem. De nézni szoktam a Gyilkos elméket is, meg a Helyszínelőket.
5/24 anonim válasza:
A csöpögős, Teresa meg Maricsuj-féle baromságokat rühellem.
Ezek a kedvenceim:
Internátus
Gossip Girl
A szökés
CSI - A helyszínelők
18/L
7/24 anonim válasza:
NCIS,House, Szellemekkel suttogó, Sex and New York,Mentalista,Odaát.
8/24 anonim válasza:
Elég vegyes :D
-Lost
-Ezel
-A szökés
-Grace klinika
-Róma
-Tudorok
-Spartacus
9/24 anonim válasza:
teen wolf
pretty little liars
gyilkos elmék
született feleségek
dr. house
10/24 anonim válasza:
A nyálas, csöpögős sorozatokat ki nem állhatom én is! A két kedvenc sorozatom a Trónok Harca, és a Spartacus, tehát az izgalmas, pörgős kategória, de még mennyire. XD Mondjuk az Ezelt én is néztem, nem volt rossz, de az inkább olyan krimis volt szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!