Star Wars-szal kapcsolatos kérdés?
Szaiasztok!
A Baljós árnyak végén mind tudjuk, hogy Darth Maul-t kettévágta Obi-van a Naboo-n és lezuhant az aknába.
De azt szerintem kevesen tudják (köztük én is), hogy mi van az akna alján? Ez az akna egy szemétledobó? Hogy menekült meg? Le van írva valamelyik könyvben? Tudja valaki?
Válaszotokat előre is köszönöm.
Bár szerintem is gagyi megoldás, hogy Mault a mese sorozatban felélesztik, de azt ne felejtsük el, hogy ehhez Lucas jóváhagyása is kellett. Vagyis akár tetszik-akár nem, ez a hivatalos álláspont, vagyis Maul túlélte a reaktorba zuhanást.
Egyébként szerintem nincs olyan könyv ami pontosan leírja, hogy miért nem halt meg, a mesében is jelenleg kicsit hibbantnak látszik, aki nem mindenre emlékszik. Talán az új évadban erre is fény derül.
Az is azt erősíti, hogy nem akarták teljesen lezárni Maul életét, hogy Obi-Van nem a fejét, hanem a derekát vágja ketté.
Már az animációs sorozat előtt is úgy volt hivatalosan, hogy életben maradt.
[link] itt elég sok mindent meg lehet tudni róla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!