Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Star Wars-szal kapcsolatos...

Star Wars-szal kapcsolatos kérdés?

Figyelt kérdés

Szaiasztok!

A Baljós árnyak végén mind tudjuk, hogy Darth Maul-t kettévágta Obi-van a Naboo-n és lezuhant az aknába.

De azt szerintem kevesen tudják (köztük én is), hogy mi van az akna alján? Ez az akna egy szemétledobó? Hogy menekült meg? Le van írva valamelyik könyvben? Tudja valaki?

Válaszotokat előre is köszönöm.

2012. jún. 1. 23:07
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
A reaktorba zuhan bele.
2012. jún. 1. 23:18
 2/11 anonim ***** válasza:
De a filmben szerintem nem éli túl, csak a rajzfilmben.
2012. jún. 1. 23:19
 3/11 A kérdező kommentje:
És le van írva valahol, hogy a reaktorba zuhant le?
2012. jún. 1. 23:46
 4/11 A kérdező kommentje:
Igen, tudom, az animációs sorozat sok mindenben bekavar :)
2012. jún. 1. 23:49
 5/11 The R3aper ***** válasza:
100%
Az animációs sorozat miatt sok minden összevissza van :( és szerintem nagyon gagyira sikerült... pedig elég nagy FAN vagyok ahhoz hogy azt is imádnom kéne, és mégsem. Szóval a javaslatom az,hogy inkább olvassatok könyveket tőlük: Karen Traviss,Timothy Zahn,Kevin J. Anderson,Dale Avery,Brian Daley,Paul & Hollace Davids. Ha igazi rajongó vagy,sokkal könnyebben magad elé tudod képzelni a szereplőket, csatákat,fénypallos ütközeteket :) de ez csak saját vélemény.
2012. jún. 2. 04:45
 6/11 anonim ***** válasza:
56%

Bár szerintem is gagyi megoldás, hogy Mault a mese sorozatban felélesztik, de azt ne felejtsük el, hogy ehhez Lucas jóváhagyása is kellett. Vagyis akár tetszik-akár nem, ez a hivatalos álláspont, vagyis Maul túlélte a reaktorba zuhanást.

Egyébként szerintem nincs olyan könyv ami pontosan leírja, hogy miért nem halt meg, a mesében is jelenleg kicsit hibbantnak látszik, aki nem mindenre emlékszik. Talán az új évadban erre is fény derül.

Az is azt erősíti, hogy nem akarták teljesen lezárni Maul életét, hogy Obi-Van nem a fejét, hanem a derekát vágja ketté.

2012. jún. 2. 07:52
 7/11 anonim ***** válasza:
43%
Most komolyan arra keressük a logikus választ, hogy miért éli túl egy földönkívüli, ha egy jedi a fénykardjával kettévágja a Naboo-n :DDD XXDDDD
2012. jún. 2. 09:30
 8/11 A kérdező kommentje:
The R3aper osztom a véleményed, én is inkább a könyvekre hagyatkozom. Bár ott is vannak logikátlanságok például a Hazugságok pajzsában (Luke anyjával kapcsolatban), de az író nem láthatta előre, hogy lesznek előzményfilmek.
2012. jún. 2. 12:22
 9/11 anonim ***** válasza:

Már az animációs sorozat előtt is úgy volt hivatalosan, hogy életben maradt.

[link] itt elég sok mindent meg lehet tudni róla.

2012. jún. 2. 13:20
 10/11 anonim ***** válasza:
ezt nem értem a klónok háborúja animációs sorozatban ami most is megy abban visszatér Darth Maul?
2012. jún. 2. 14:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!