Star Wars The Clone Wars (anime, nem rajz) al kapcsolatos érdekes kérdéseim lennének?!
Figyelt kérdés
Most Savage Oppress az új sith azta parancsot kapja hogy megkeresse Darth Maul-t , hogy Maul mindent megmutathasson neki, na de akkor Maul még él,valami robotlábakka?Meg ha csak 22 episódik van a 3 évad és még nem találta meg Mault. Akkor kell lenni 4. évadnak nem? És miértnem látom General Grievoust(kedvenc) a 3. évadba?És amikor Anakint csábították a sötét oldalra akkor ott Darth Vader feje látszott egy ilyen : Piii huuu hangal(amikor lélegzik felhangosítva hang) akkor az azt jelentette hogy majd át fog álni vagy mi? Vagy az most mit jelentett?És ha átmenne a gonosz oldalra akkor milessz : Ahsokavala , rexel és a többi klónnal, savage oppressel(és Darth Mault mégegyszer megölik vagy mi?)és az ilyen fura új alakokkal? ELŐRE IS BOCS HA ROSSZUL IRTAM VALAMIT! DE KÉRLEK A KÉRDÉSEMRE VÁLASZOLJ!Köszi2011. jún. 20. 22:04
1/2 anonim válasza:
-lesz 4. évad.
-Maul-t nem tudom, de egyszer láttam egy képet ahol ilyen robotlábakkal volt.
-Grievoust nem tom miért nem szerepelt.
-Ha láttad a filmeket is tudhatnád, hogy Anakin átáll.Ő Vader.
-Ashokával, Rex-szel, stb. meg nem tudom mi lesz amíg nem adják a 4. évadot.
2/2 A kérdező kommentje:
köszi a választ , és igen láttam amikor Darth Vader lett , de nem gondolnám hogy még akkor is fog menne ez amikor Darth Vader van meg Luke, Han Solo , Leila...
2011. jún. 21. 13:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!