Mikor lesz az Odaát sorozat negyedik évada leszinkronizálva? Vagy lesz e egyáltalán szinkronizálva tovább?
Figyelt kérdés
2012. máj. 28. 08:39
11/14 anonim válasza:
Meg remélem hogy legalább az ötödik évadig leadják, annak úgyis olyan a befejezése hogy olyan mintha ez lenne a vége....és a 6.-7. évad szerintem már nem olyan jó...
12/14 anonim válasza:
szerintem csak akkor folytatják ha jó lesz a 4.nézettsége.
miaz hogy nem olyan jó a 6,7.évad????:D istenjó az összes!!!:)
13/14 anonim válasza:
én úgy tudom nyár végén kezdődik az rtl-en a 4. évad szinkronnal. én már végignéztem mind a 7-et és szörnyen imádom a hangjukat:D és persze a sorozatot is és örülök, hogy megint adják tv-ben szóval nézni fogom. de szerintem felirattal jobb, pl sammy magyar hangja azért elég vékony az igazihoz képest..ezért vagyok kíváncsi egy castiel magyar hangra...:D
14/14 A kérdező kommentje:
Az RTL Klub végre volt kegyes, és beütemezte az Odaát negyedik évadát a képernyőjére. A sorozat augusztus 17-én indul/folytatódik pénteken este 23:15-től.
Egy Odaát fan oldalon!!!
2012. júl. 28. 13:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!