Mondanátok olyan fergeteges sorozatokat mint pl Dexter, Odaát, meg az ilyen 10/10-esek?
Amúgy egyik sem 10/10-es sorozat, lehet neked tetszik, tényleg jók, csak 10/10-től nagyon messze vannak.
A jelenlegi 2 legjobb sorozat a tv-ben:
- Breaking Bad
- Sons of Anarchy
Előbbinek szerintem az első évadja extrém lassú, de másodiktól már nekem is megtetszett, SoA-nak meg az első 5 részét kell túlélni, utána szabad kezet kapott az FX-től Kurt Sutter és beindult, de nagyon.
Ezen kívül a másik 2 legjobb a Spartacus és a Game of Thrones, mindkettő jó, de szerintem Spartacus alázza GoT-t.
Ezeken kívül most nincs olyan sorozat, amire évek múlva is emlékezni fogunk, de azért még sorolok pár jót:
- True Blood
- The Walking Dead
- Justified (ezt kiemelném, nagyon jó sorozat, 10/8 meg 10/9-es részeket mindig hozza, csak valami hiányzok belőle, ami miatt nem lesz SoA vagy BB szinten)
- House
- Homeland (egyetlen újonc, amit érdemes nézni)
- Boardwalk Empire
Kicsit könnyedebb műfaj:
- How I Met Your Mother (de csak első pár évad)
- Modern Family
- Arrested Development
- Californication
- Family Guy/The Simpsons/ezer másik animációs
- Rules of Engagement
- Suits
- Misfits
Már véget ért hatalmas sorozatok:
- The Shield
- The Wire
- Firefly
- Friends
- Lost
- Scrubs
Futottak még kategória:
- My Name is Earl
- Heroes
- 24
- Prison Break
- Entourage (2. évadtól igazán jó)
És valamiért úgy érzem pár nagyon jót kihagytam, most ennyi jutott eszembe.
Úgy tudom szinkronosan csak 1 évad ment le, DE:
a szinkron nagyon szar.
Egyik sorozathoz sem ajánlom a szinkront, esetleg az HBO sorozatokhoz, ők még tudnak elviselhető szinkront csinálni, de az eredetihez képest az is szar.
A szinkronnal kiölik az érzelmet, a színészi játékot a sorozatból, gyakran nézhetetlenné teszik, hülye fordítások, stb.
Amiket nézek sorozatok azok 90%-át csak 1-2 részig bírtam volna, mert sokkal gagyibbnak tűnik szinkronnal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!