Az X aktákon ti féltetek izgalmas és logikus volt?
én olyan 8 évesen láttam először az x aktákat és akkor nagyon izgalmas félelmetes film volt amin nagyon lehetett izgulni... most megnéztem megint 27 éves fejjel és hát nem az fogy féltem hanem elképesztően röhejesnek találtam mind a történteket ahol muldör mindig ufót keres mint vmi agyalágyult sokszor úgy is viselkedik forró fejű hirtelen haragú olyanokért betud gurulni amiért alapjáraton az ember nem meg különbenis h lehet ő ügynök így?
de a lényege a kérdésemnek vagyis arra vok igazából kíváncsi h aki régen megnézte olyan 20-30 évesen annó a 90-es években az is elképesztően gagyinak találta vagy úgy nézett rá mint az én egykori gyermeki szemeim
Én is hasonló korúan láttam először és akkoriban nagyon félelmetes volt, kb 2 éve végig néztem az egészet de nekem csak az első évadoknál volt ilyen érzésem aztán még paráztam is.
Végig nézted az egészet?
Én nagyon szeretem az ilyen ufós, összeesküvés elméletes filmeket.
Na most jól meg nevettettél:D
Nálam dettó ez a szitu,igaz én most 25 vagyok,de én is olyan 8-10 éves koromban néztem,hú de komoly volt akkor,most meg...:)
Viszont a film amit csináltak belőle,nekem még mindig nézhető,pedig az sem mai kiadás!:)
Mulder az egyik legjobb analitikus aki kikerült onnan ahol szerezte a képesítést (nem tudom az egyik neves amerikai suli), azért léptették elő ügynökké, mert még "tanulóként" megoldott egy olyan ügyet amit az ügynökök már hosszú évek óta képtelenek voltak megoldani. Valószínüleg azért volt hirtelen haragú és heves természetű, mert analítikusként az a dolga hogy beleképzelje magát a gyilkosok, bűnözők helyzetébe, és így próbálja meg megoldani az ügyet, ami valljuk be, nem kicsit stresszes meló lehet, és ember legyen a talpán aki nem golyózik be tőle előbb utóbb.
Amúgy rögeszméi mindenkinek vannak, neki pont az idegenek, és megalapozottan (legalábbis a sorozat alapján), plusz még lehetősége is volt rá hogy ilyen nyomozásokat folytasson, és hát ki hagyná ki a ziccert?? Egyébként érdekes belegondolni, bármennyire is fikció a sorozat, hogy a Rosswell-i FBI-os jelentésbe vajon Mulder bele tekinthetett e akkor amikor elkezdett ezekkel a jelenségekkel foglalkozni. Mert ugye most már nyilvános és bárki megnézheti, de ez csak 1-2-3 éve van így, nem pedig 20, és én ha 20 éve megnézhettem volna egy jelentést, amiben az áll hogy 3 repülő csészealjat találtak, bennük 3 nagyából 90 cm magas humanoiddal, rajtuk olyan finom anyagú ruhával amilyet még soha nem láttak máshol, akkor komolyan elmorfondíroztam volna hogy mégis csak van valamilyen összeesküvés.
Egyébként valóban, kis koromban féltem mint állat, de szerettem akkor is, most már nem félek, hanem sokkal inkább érdekesnek találom, ha néhol kicsit gagyibb is mint ami a 20 évvel ezelőtti elvárás volt, így is van benne újdonság, pl én újranézésnél, jöttem rá egy csomó összefüggésre a sorozattal kapcsolatban, és rengeteg olyan utalásra ami valós eseményekre akarja ráterelni az ember figyelmét. Szóval semmiképpen nem röhejes számomra ma sem. Egyébként a legdurvább az, hogy amikor nézi az ember, teljesen lejön hogy melyik rész sztorija teljesen fikció, és melyiknek van, ha csak kicsit is, de valós háttere. Néha még most is megborzongok. Az meg megint egy érdekes dolog, hogy ugye manapság rengeteg a kon-teo, és a legtöbben nem is tudják hogy a saját kis elméletük alapja pont ez a sorozat volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!