Nektek volt nagyon kis korotokban olyan rajzfilm vagy bármilyen történt, amitől állandóan féltetek? Mi volt az? :D
Olyanokra gondolok, mint pl. én ha jól rémlik, három éves koromban a Scooby Doo-tól állatira féltem. Nem mertem kimenni a szobámból, mert féltem, hogy meglátom a folyosón vagy valahol azt a zöld szemű nem tudom már milyen "szörnyet". Tényleg csak ha valaki emlékszik, hogy 4-5 éves korában volt esetleg valami ilyen :D csak úgy kíváncsiságból kérdezem, nemtudom, miért érdekel, csak úgy... :D
Meg ha valaki ír valami nagyon jót, engedélyetekkel talán beleírom egy regényembe vagy ilyesmi :D
Hát...én az Óz a csodák Csodájától irtóra féltem. A Banyáktól, a fórgószéltől, meg a végén mikor a Dorotit bezárják vhova, és meghal ha lejár az óra...pontosan nem emléxem, de naon féltem töle XD
Aztán attól, amikor a Disney-s kishableányban a végén az Ursula, a gonosz ilyen óriásira megnőtt. Na attól is irtóra féltem.
Meg ovis koromban volt iylen diavetítőnk otthon, és ott meg a Jancsi és Juliskából a banyától. Anyukámék még a bábkészletemből is kidobták a boszorkányt, mert elkezdtem sírni, ha megláttam...
Meg aztán a Hercegnő és a koboldokban a koboldmacskától, meg amikor lemennek a föld alá a koboldok birodalmába...:P
A tesóm meg a fűtől félt. XDXDXD az nem rajzfilm, de ha rátették 1 pokrócra, nem mert lemászni XD
köszönöm a sok választ :)
első, a kísértetes és horror filmekkel én is így vagyok, ami azért furcsa, mert a szellemidézés és hasonlók nagyon érdekelnek, meg sokat gondolkozok a halálon, elég elvont, szürrealista, és teljesen morbid módon, de ezektől én is frászt kapok XD na jó, most ne nézzetek hülyének, nem úgy, ahogy ez most hangzik :D
hatodik: igazából szürrealista és fantasy regényeket írok, úgy kábé 14-18 év körüli főszereplőkkel, most éppen egy ilyen démonos-időutazós dolgot, de nagyon szeretek bele írni kisebb gyerek szereplőket, 4-8 éveseket, gondoltam így utólag, miután kiírtam a kérdést, hogy aranyos lenne, ha félne valami ilyesmitől, de teljesen részletkérdés, történet szempontjából abszolút nem lényeges, és tényleg nem ezért kérdeztem, később jutott eszembe, hogy ezt is odaírom :D
Te milyen könyvet írsz, ha szabad kérdeznem? :)
a többieket sajnos nem tudtam így hirtelen megjegyezni, ki hanyadik volt, de köszönöm a sok választ.... érdekes hogy ezek közül egy csomót nem is ismerek :D
a magyar rajzfilmeket amúgy én is mindig utáltam, nem tudom, miért, csak nem tetszettek... És a boszorkányoktól is féltem, így visszagondolva :D Ha szüleim filmet néztek.... Az is elég rossz volt, azt hitték alszok, és valami terroristás hülyeséget raktak be...
Na jó, mondok én is egyet: én kiskoromban, úgy 2-3 évesen a Teletabikban féltem a porszívótól XDXDXD anyámnak velem együtt kellett néznie... áhh XD
de tök jókat írtatok, köszönöm :D ha megengeditek, majd lehet valamelyiket tényleg beleírom a regénybe... nem tudom még :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!