Tudtok mondani jó sorozatokat mint pl x-akták, vagy odaát? Részletek alatta.
Szóval, most éppen az Odaátot nézem egy ideje, ami nagyon tetszik, viszont mindjárt a végére jutok, a 8. évadról pedig még nincs infó. Előtte végignéztem az X-akták 9 évadát, és hiába régebbi, teljesen meg voltam vele elégedve. Ez a két sorozat főleg a természetfelettivel foglalkozik, de közben mégse végig a komolykodós-nyomozós sorozat, hanem vannak benne eléggé vicces részek is. Ja, és amit még bírok benne, hogy nem egy témáról szól mint pl a Vámpírnaplók, hogy végig csak vámpírok, hanem sok minden van benne. (félre ne értsetek, most nem leszóltam a vámpírnaplókat!)
Tehát tud valaki valami ezekhez hasonlót? Ha nem pont természetfelettis ( bár hiányozni fog!) de valami rejtélyes/nyomozós fajtát, ami nem csak ugyanolyan témákról szól.. pls azt is írd le hogy miért ajánlod! köszii!
Fringe- A rejtély
Primeval
Génrejtek (The sanctuary)
Esetleg még:
- Warehouse 13
- Y akták (PSI factor)
- Rejtély (Fringe)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!