Én vagyok az egyetlen, aki nincs elájulva a Bosszúállóktól?
Figyelt kérdés
Mindenki agyonra dicséri, de szerintem nem több, mint bármelyik amerikai szuperhősös film, tömegtermék.2012. máj. 13. 00:45
11/14 anonim válasza:
De épp most mondod, hogy csak kíváncsi vagy más véleményére is. Akkor miért vagy felháborodva, ha más nem azon a véleményen van mint te? Amúgy én sem a 'szuper pasiktól' vagyok elájulva, hanem egyszerűen tetszett a film.
12/14 A kérdező kommentje:
Ki mondta, hogy fel vagyok háborodva? :D Akkor inkább úgy fogalmazok: kíváncsi vagyok, van-e valaki más is, akinek még nem tetszett a film. Oké, ezek szerint nincs, így jártam.
2012. júl. 3. 22:36
13/14 anonim válasza:
Nekem nem tetszett. Meg akartam nezni, mert nagy filmnek gondoltam, azok alapjan, amit hallottam rola. De nem mas, mint egy hatasvadasz film, amiben nehany hülyegyerek tönkrevag egy varost. Nem nagy szam. De aki szereti, nezze, nem az en dolgom. En csalodtam.
14/14 anonim válasza:
Utolsó menjél vissza 50es évekbeli szarokat nézni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!