Csak én nem vagyok elájulva ezektől a régi játékoktól?
Nemrég vettem egy új gépet, mert minden álmom az volt, hogy olyan játékokkal játszhassak, mint GTA 4, Call of Duty 6, Battlefield Bad Company 2, stb. De meg kell hogy mondjam, egyiktől sem vagyok elájulva. Mindegyik 1-2 nap alatt megunható még multiban is. Bezzeg ilyen régi klasszikusokkal, mint GTA VC, MOHAA stb. bármikor leülnék játszani pár órát.
Leginkább azt nehezményezem, hogy ezeknél a játékoknál a készítők csak a grafikát veszik figyelembe, a játék pedig rövid és monoton lesz.
Más is így gondolja?
Ez igaz én is szeretem a vice city-t
most gta san andreas multiplayert játszok
sokat játszottam még Duke nukemet is
grafikai módosítással
Doom 1-et
Cod United offensive
De az azért túlzás
hogy a gta 4 et meg lehet unni 1.2 nap alatt
Én úgy vagyok vele, hogy a régi játékoknál a játszhatóságot figyelték így még ma is lehet párral játszani, de azért a mostani játékok szerintem akkor is jobbak, mert ha jobb a grafika könnyebben beleélem magamat és emiatt nehezebben szabadulok el a géptől.xD
...de ez csak az én véleményem.(Kinek a pap, kinek a papné.;Ízlések és pofonok.stb-stb...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!