Én vagyok az egyetlen, aki nincs elájulva a Bosszúállóktól?
Én ha lehet meg sem néztem volna, de mivel osztálykiránduláson moziba mentünk, és nem akartam romantikus filmet nézni, ezért ezt néztem. A reklámokból ítélve hülyeségnek tartottam, soha nem néztem volna meg. De nagyon tetszett. Szerintem tök jó és nagyon élveztem a filmet, pedig nem tudtam semmi előzményét.
14/L
Innen is látszik, hogy nem vagy túl érett. Neked nem tetszett, másoknak tetszett, jogod van hozzá, hogy véleményt formálj, ahogy bárki más. De ez a kissé lefikázós stílus borzasztó gyerekes, főleg a hátad mögött lévő évek számát tekintve. Tessék tiszteletben tartani más véleményét is.
Ez a film szerintem, ahogy előttem is írták, nem kifejezetten a te korosztályodnak készült. Itthon ráadásul a képregény sem igazán ismert, szóval megértem, ha nem nyűgözött le. Attól másoknak tetszhet, nem?
Egyáltalán nem szaladgáltam okostelefonnal, ezt kikérem magamnak. Engem meg nem az zavar, ha az idősebb koroszály szereti, mert ezen nőtt fel, hát had szeresse, de amikor a korombeliek csak nyáladzani tudnak, hogy Thor ilyen cuki meg olyan cuki, és ennyit fognak fel az egészből, az baromira irritáló tud lenni.
És ezt a kérdést azért írtam ki, mert kíváncsi vagyok, más is ezen a véleményen van-e, mivel körülöttem csak azt látom, hogy mindenki isteníti a filmet. Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!