Melyik a jobb:Star Wars vagy az Éhezők viadala? (Én az éhezők viadalára teszem a voksom)
Már meg bocsáss kedves kérdező ,de hol hasonlítanak a Star Wars és a Star Trek űrhajói? Mert el mondom , sehol sem hasonítalak.
A kérdésre válaszolva meg szerintem a Star Wars a jobb ,mert a mese és a csi-fi sokkal jobban harmonizál ebben a filmben mint az éhezők viadalában ami inkább fantasy mint sci-fi.
http://www.youtube.com/watch?v=sP9sV1IHy74
Ajánlanám a kedves kérdező figyelmébe. :)
Két teljesen külön műfajú filmről beszélünk. Ahogy írtad, a star wars "csak" arról szól, hogy ide mennek, oda mennek, megmentik a galaxist... kérdem én, kedves kérdező, az éhezők viadala miről szól? Oda mennek, legyilkolják egymást, és kész. :)
A star wars nem egy szálon futó cselekménnyel bír, a képi világ és a tág kulturális repertoár szinte ledönt a lábadról. Nyilván, a star wars azoknak volt igazi film élmény, akik gyermekkorukban izgulták végig az eseményeket.
Másrészről az éhezők viadala egy elég hiányosra sikerült könyvadoptáció, a star wars pedig nem, tehát ez alapján sem lehetne összehasonlítani a kettőt.
A mocskolódásodról inkább nem nyilatkoznék, tippre olyan 12-13 évesnek saccollak, épp ezért csak annyit szúrnék ide, hogy nem illendő valakit azért szidni, lenézni, mert nem úgy gondolkodik, ahogy Te. A helyedben elmélyülnék az olvasottakban, és átgondolnám az életem. :)
20/L
te meg úgy beszélsz mintha valami felsőbb rendű lény lennél.
Ha te annyira jobb vagy nálam akkor nem kéne így válaszolnod,úgyhogy te mércéd sem lehet nagyon magasabb mint az enyém.ja és én már elgondolkoztam az életemen és arra jutottam hogy az egész világegyetemben az emberiség a legnagyobb állat...és te gondolkoztál már?
Hali, az 1. oldalt olvastam, de látom 12-nél nem vagy több. :)
Több ezer ember helyett szólok most:
Éhezők viadala: 7,2 (371,423 szavazó szerint)
Star Wars (4-New Hope) :8,8 552 366 (szavazó szerint)
Star Wars (5-Empire Strikes Back): 8,8 (491,128 szavazó szerint)
Star Wars (6-Return Of the Jedi): 8,4 (385,991 szavazó szerint)
A régi trilógia kiemelkedően jobb, mint az éhezők.
Az új Trilógia:
Phantom Menace: 6,5 (335 349)
Attack of the Clones: 6,7 (284 046 szavazó szerint)
Revenge Of the Sith: 7,7 (319 746 szavazó szerint)
(Én inkább nézném 1 éven keresztül 0-24-ben az SW filmeket, minthogy másodjára is megnézzem az éhezők viadalát)
Napot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!