Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Melyik a jobb:Star Wars vagy...

Melyik a jobb:Star Wars vagy az Éhezők viadala? (Én az éhezők viadalára teszem a voksom)

Figyelt kérdés

2012. ápr. 17. 18:32
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
Pacsi!
2012. ápr. 19. 15:43
 12/38 anonim ***** válasza:
STAR WARS forever! az éhezők viadala a közelében sincs.
2012. ápr. 19. 18:27
 13/38 A kérdező kommentje:

Ugyan már a star wars 4 az egy kalap kaki ne legyetek ilyen gyépések.az egész 4 5 6 arról szól(mint mondtam már)

hogy luke tököl illetve hogy han solo megb++++ leiát vagy sem.tuti gáz az egész.az éhezők viadala bevételei sokkal jobbak lettek mint a gyagya star wars-é,és nem tudom hogy mi a f+szt dumálsz hogy a közélbe se ér az éhezők viadala mert tudtommal több helyen is olvastam hogy észak amerika részén ez a film kapta a legnagyobb bevételt te gennyparádé.kiveszem a szívem ha a gagyi star wars ami arról szól hogy "lövöldözünk néhányat aztán meg megmentjük a galaxist"jobb mint az éhezők viadala aminek van egy értelmes története.

2012. ápr. 19. 19:38
 14/38 anonim ***** válasza:
Ha jól látom itt valaki összeomlott!
2012. ápr. 19. 19:43
 15/38 A kérdező kommentje:
ráadásul a star wars koppintott a star trekről de nagyon durván és e elég gáz.az első star trek 1966 és az első star wasr 1977.ennyi
2012. ápr. 19. 19:59
 16/38 anonim ***** válasza:
És ha több helyen is azt írják akkor biztos ez a világ legjobb filmje grat :P
2012. ápr. 19. 20:06
 17/38 anonim ***** válasza:
82%

Ponstosan én is csak gratulálni tudok a válaszhoz kérdező!

Ha meg ennyire "egyértelmű" akkor miért írod ki a kérdést?

Ja és a star wars ha "koppintott" is akkor sem ér a nyomába a béna star trek már bocsi a star trek rajongóknak!De mégsem írtam ki egy kérdést sem erről, hogy szerinted a star wars vagy a star trek a jobb? mivel én számomra a star wars másoknak a trek. neked az éhezök viadal nekünk a star wars!Ennyi!És megkérnélek azért mert eltér a véleményünk szebben is írhatnál!De ebből látszik, hogy gyerek vagy!Én is gyerek vagyok de mégis megfontolom mit írok!pl: "Mert tudtommal több helyen is olvastam"???Mi ez?Mi ez a Förtelmes Alpáriság :D???Genyparádé?Mivan nem volt pénzetek a cirkuszba és ezt kellet néznetek mi?Legközelebb okosabban írj!

Üdv.:Scorpion30

2012. ápr. 20. 19:59
 18/38 anonim ***** válasza:
Teljesen igaza van az előző válaszolónak. Ja megkérdeztem pár embert és ők még csak nem is hallottak az éhezők viadala c. filmről, a Star Warsról annál inkább:D
2012. ápr. 20. 20:23
 19/38 A kérdező kommentje:
hány éves vagy skorpió?amgy az a taps gúny?mert ha igen hozzád is intézhetek pár szót...
2012. ápr. 20. 20:39
 20/38 anonim ***** válasza:

Kimondta, hogy én felsőrendűbb vagyok nálad (egyre csak úgy látszik mégis)Ja és megint, hogy gyere majd elintézzük a szabadban tipikus!Gondolom "185 cm magas vagy kigyúrt 60-as karral"?Mi? vagy honnan tudod, hogy én milyen vagyok?

Én járok küzdősportra, te?Gondolom az egyetlen ütésed az volt, hogy a futó ütötte a parasztot!És te kezted a gennyparádéval meg, hogy bu*i!Most eljutottam addig a pontig amíg kimondom, hogy felsőrendűbb vagyok NÁLAD másnál lehet, hogy nem de nálad biztos!

Üdv.:Scorpion30

2012. ápr. 20. 20:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!