Melyik a jobb:Star Wars vagy az Éhezők viadala? (Én az éhezők viadalára teszem a voksom)
Ugyan már a star wars 4 az egy kalap kaki ne legyetek ilyen gyépések.az egész 4 5 6 arról szól(mint mondtam már)
hogy luke tököl illetve hogy han solo megb++++ leiát vagy sem.tuti gáz az egész.az éhezők viadala bevételei sokkal jobbak lettek mint a gyagya star wars-é,és nem tudom hogy mi a f+szt dumálsz hogy a közélbe se ér az éhezők viadala mert tudtommal több helyen is olvastam hogy észak amerika részén ez a film kapta a legnagyobb bevételt te gennyparádé.kiveszem a szívem ha a gagyi star wars ami arról szól hogy "lövöldözünk néhányat aztán meg megmentjük a galaxist"jobb mint az éhezők viadala aminek van egy értelmes története.
Ponstosan én is csak gratulálni tudok a válaszhoz kérdező!
Ha meg ennyire "egyértelmű" akkor miért írod ki a kérdést?
Ja és a star wars ha "koppintott" is akkor sem ér a nyomába a béna star trek már bocsi a star trek rajongóknak!De mégsem írtam ki egy kérdést sem erről, hogy szerinted a star wars vagy a star trek a jobb? mivel én számomra a star wars másoknak a trek. neked az éhezök viadal nekünk a star wars!Ennyi!És megkérnélek azért mert eltér a véleményünk szebben is írhatnál!De ebből látszik, hogy gyerek vagy!Én is gyerek vagyok de mégis megfontolom mit írok!pl: "Mert tudtommal több helyen is olvastam"???Mi ez?Mi ez a Förtelmes Alpáriság :D???Genyparádé?Mivan nem volt pénzetek a cirkuszba és ezt kellet néznetek mi?Legközelebb okosabban írj!
Üdv.:Scorpion30
Kimondta, hogy én felsőrendűbb vagyok nálad (egyre csak úgy látszik mégis)Ja és megint, hogy gyere majd elintézzük a szabadban tipikus!Gondolom "185 cm magas vagy kigyúrt 60-as karral"?Mi? vagy honnan tudod, hogy én milyen vagyok?
Én járok küzdősportra, te?Gondolom az egyetlen ütésed az volt, hogy a futó ütötte a parasztot!És te kezted a gennyparádéval meg, hogy bu*i!Most eljutottam addig a pontig amíg kimondom, hogy felsőrendűbb vagyok NÁLAD másnál lehet, hogy nem de nálad biztos!
Üdv.:Scorpion30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!