Melyik a jobb:Star Wars vagy az Éhezők viadala? (Én az éhezők viadalára teszem a voksom)
Figyelt kérdés
2012. ápr. 17. 18:32
2/38 anonim válasza:
szerintem össze se lehet őket hasonlítani(mi alapján hasonlítod össze)
3/38 anonim válasza:
Éhezők viadala.
De én se értem, hogy miért kéne a kettőt összehasonlítani?
4/38 anonim válasza:
Ba*dmeg Benedek! STAR WARS forever!!!!!!!!
5/38 anonim válasza:
Bocs az előző vagyok, a kérdező meg a haverom. Előszőr azon ment a vita hogy mi a jobb a Baljós árnyak vagy a Birodalom visszavág (persze h a birodalom, a baljós árnyak szar) de látta hogy ebben a vitában nincs esélye. Aztán megnéztük az éhezők viadalát, ami télleg baromi jó, de star wars nyomába sem ér :P. Azóta azt mondja hogy az Éhezők viadala a jobb, és ezzel a kérdéssel akarja bebizonyítani. :P
6/38 A kérdező kommentje:
Nem,én csak azt akarom bebizonyítani hogy abban az időben a 4,5,6 tényleg nagyon jó volt de azt kérdezze meg magától mindenki hogy mit szeretne jobban megnézni.A mostanra már lepukkant star wars-t(4,5,6)vagy az éhezők viadalát.Mert amíg a Star Wars 4,5,6 arról szól hogy luke háromrészen át azon tököl hogy megölje az apját vagy térítse át a jó oldara,illetve hogyan tudná a büdös kis fa+++++ birodalmiakat legyőzni.Viszont az Éhezők Viadalában egy nagyon jó egyedi világot teremtett nekünk a rendező.Ráadásul a Star Wars-ban inkább a csihi-puhi kapott nagyobb szerepet mint a történet.Az Éhezők Viadalában pedig a történet felé hajlott a rendező.Plussz a Star Wars-hoz hasonló űrbéli filmek akkor nagy szerepet kaptak.Ezen azt értem hogy most ha észrevesszük hogy az emberek mostanság gépek harcait,illetve természetfeletti erőkkel felruházott szereplőket szeretik.Míg az Éhezők Viadala egy visznyolag eredeti(van egy két hasonló pl:Battle Royal de nem annyi mint a star wars-nak.)és történet felépítő film.Ezzel én lezárnám a vitát mert tudom hogy azokat az embereket akik megteremtettek maguknak egy külön kis világot hagyni kell őket.Ne romboljuk le szerencsétlenek álmait(példának okáért a haverom álmát)
2012. ápr. 18. 19:28
7/38 A kérdező kommentje:
Egy,kettő az 1 az sokkal jobb és nem tudom hogy mi a faszt dumálsz hogy"láttam hogy nincs esélye".Ezzel lebecsültél engem vágó.Ez a gyengeség jele.Kétségbeesetten próbálta keresni a gyenge pontomat.
Ezek szerint nem találta.
2012. ápr. 18. 19:36
8/38 A kérdező kommentje:
Amúgy azt mindenki belátja hogy az é.v sokkal jobb a színászi játék mint a star w.-ban.És vágó mielőtt elkezdenél nekem ódákat zengeni hogy lando carissian és han solo olyan jó volt,nekik igazából az volt a dolguk hogy lövöldözzenek és néha rosszcsontkodjanak.(Ezt amúgy csak megakartam nektek jegyezni mert elfelejtettem ezt odaírni a posztomhoz)
2012. ápr. 18. 19:50
9/38 anonim válasza:
Majd holnap a suliban lejátszuk!
10/38 anonim válasza:
Egyértelmű:A Star Wars, örök nyertes az éhezők viadalát nem lehet összehasonlítani a star wars-al két különböző alkat!
Star Wars.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!