Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Melyik a jobb:Star Wars vagy...

Melyik a jobb:Star Wars vagy az Éhezők viadala? (Én az éhezők viadalára teszem a voksom)

Figyelt kérdés

2012. ápr. 17. 18:32
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:
Milyen taps?Te ész, azt nem én írtam, csak el kéne olvasni!
2012. ápr. 20. 20:50
 22/38 A kérdező kommentje:
gondolom egy ilyen ember akinek annyi agya van mint egy ceruza végébe szorult radírnak csakis kis pisis 10-11 éves lehet.
2012. ápr. 20. 21:02
 23/38 anonim ***** válasza:
14 éves vagyok és én meg Karatézok és Krav-magázok! és 181 cm magas!Amúgy melyik iskolába is jársz?Egyáltalán jársz?Mert itt próbálsz a júdoddal megfélemlíteni!Komolyan melyik iskolába jársz!Ha nem pesten akkor fölösleges leírnod!
2012. ápr. 20. 21:34
 24/38 anonim ***** válasza:
Na most ezen mit kell veszekedni? lécci ne csináljátok! ahogy Scorpio írta: az a lényeg kinek star, kinek a starné. Viszont ezt a keménykedést hagyjátok, semmi köze a kérdéshez. Zárjuk le a témát!
2012. ápr. 20. 23:55
 25/38 anonim ***** válasza:

Teljesen igazad van Keménykedni mindenki tud a számítógép előtt, de úgysem találkoznánk!Vagy az egyik nem jönne vagy a másik!És én voltam a hülye, hogy ezzel a gyerekkel leálltam veszekedni!

Elvett az életemből 10 percet!

2012. ápr. 21. 09:23
 26/38 A kérdező kommentje:
jó oké hagyjuk abba.bocs scorpion hogy beléd kötöttem.
2012. ápr. 22. 11:35
 27/38 anonim ***** válasza:

Ez olyan, mintha a Ps: I love you-t próbálnád mit tudom én a Lopott időhöz hasonlítani. Semmi közük egymáshoz, nincs összehasonlítási alap.

A Star Wars-ról nem tudok objektív véleményt írni, mert utálom... és pont.

Az éhezők viadalát megnéztem a minap, nekem csalódás volt, Leginkább a kamerakezelés nem tetszett, mert nehezebb volt követni az eseményeket. Voltak kidolgozatlan szálak:

pl a filmben a csaj szájlisztje épp csak megismerkednek, amikor pedig az arénába megy, már " legjobb barátok". Vagy a mentor és a 2 kiválasztott kapcsolata.

Ami tetszett, hogy a filmben a Kapitólium itt egyértelműen kimondja, hogy az egész Viadal megfélemlítésről szól. Nincs idő, a filmben ezt rendesen érzékeltetni, szükség volt rá.

Az a baj , hogy sok dolog a könyv nélkül nincs egyben, a könyv mellett pedig csalódás. Nem szabadna egy könyvből készített filmnek ennyire alapnak venni, hogy olvasta a néző. Ez a baj

Lásd: A tetovált lány 2009-es verzióját (az újat nem láttam még)

DE én olvastam a könyvet, mindent értettem, míg a páromnak pl mindent el kellett magyarázni, mi miért van. Kíváncsi vagyok, hogy a 2011-es jobb lett-e, mert a trilógia az egyik kedvencem.

2012. ápr. 23. 08:35
 28/38 anonim ***** válasza:
STAR WARS
2012. máj. 5. 21:50
 29/38 anonim válasza:

Az éhezők vidalának sehol sincs olyan kidolgozott storyja mint a SW-nek és ha azt mondod hogy koppintás?

Olvass utána és rájössz hogy volt 2 könyev 1 korábbi amiről később koppintott 1 másik szerző és kiadta másik könyvként holott ugyanaz volt lényegében csak átdolgozva(a6 első probálkozás nem volt sikeres a második az volt könyvben)

Mindkettőt megfilmesítették a régebbi és az ujabb önyevet is mindkettő 1 rakat szar lett és igen koppintás.

Nem vagyok nagy életemben nem láttam 1 Star Trek részt sem de nem is akarok viszont nem tudom hol halottad hogy köze lenne az SWhez

2012. máj. 14. 20:17
 30/38 A kérdező kommentje:
Minkettő ugyanaz az űrös történet meg a lövöldözés és hogy a gonoszokat le akarják győzni.És az űrhajókat is koppintotta SW.Most nem akarok vezsekedni de nézd meg hogy kb a star trek és a stra wars űrhajói nagyon hasonlítanak egymásra.én elre céloztam a koppintásánl.de ne kezdjünk el megint fölöslegesen veszekedni.
2012. máj. 18. 20:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!