Melyik a jobb:Star Wars vagy az Éhezők viadala? (Én az éhezők viadalára teszem a voksom)
Teljesen igazad van Keménykedni mindenki tud a számítógép előtt, de úgysem találkoznánk!Vagy az egyik nem jönne vagy a másik!És én voltam a hülye, hogy ezzel a gyerekkel leálltam veszekedni!
Elvett az életemből 10 percet!
Ez olyan, mintha a Ps: I love you-t próbálnád mit tudom én a Lopott időhöz hasonlítani. Semmi közük egymáshoz, nincs összehasonlítási alap.
A Star Wars-ról nem tudok objektív véleményt írni, mert utálom... és pont.
Az éhezők viadalát megnéztem a minap, nekem csalódás volt, Leginkább a kamerakezelés nem tetszett, mert nehezebb volt követni az eseményeket. Voltak kidolgozatlan szálak:
pl a filmben a csaj szájlisztje épp csak megismerkednek, amikor pedig az arénába megy, már " legjobb barátok". Vagy a mentor és a 2 kiválasztott kapcsolata.
Ami tetszett, hogy a filmben a Kapitólium itt egyértelműen kimondja, hogy az egész Viadal megfélemlítésről szól. Nincs idő, a filmben ezt rendesen érzékeltetni, szükség volt rá.
Az a baj , hogy sok dolog a könyv nélkül nincs egyben, a könyv mellett pedig csalódás. Nem szabadna egy könyvből készített filmnek ennyire alapnak venni, hogy olvasta a néző. Ez a baj
Lásd: A tetovált lány 2009-es verzióját (az újat nem láttam még)
DE én olvastam a könyvet, mindent értettem, míg a páromnak pl mindent el kellett magyarázni, mi miért van. Kíváncsi vagyok, hogy a 2011-es jobb lett-e, mert a trilógia az egyik kedvencem.
Az éhezők vidalának sehol sincs olyan kidolgozott storyja mint a SW-nek és ha azt mondod hogy koppintás?
Olvass utána és rájössz hogy volt 2 könyev 1 korábbi amiről később koppintott 1 másik szerző és kiadta másik könyvként holott ugyanaz volt lényegében csak átdolgozva(a6 első probálkozás nem volt sikeres a második az volt könyvben)
Mindkettőt megfilmesítették a régebbi és az ujabb önyevet is mindkettő 1 rakat szar lett és igen koppintás.
Nem vagyok nagy életemben nem láttam 1 Star Trek részt sem de nem is akarok viszont nem tudom hol halottad hogy köze lenne az SWhez
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!