A Breaking Dawn-ban Edward Cullen miért nem csillog, amikor Esme szigetén a napon sütkérezik?
Figyelt kérdés
Pl. mikor Bellával kint sakkoznak avgy amikor a vízesésnél fürdenek.2012. ápr. 2. 22:45
1/9 anonim válasza:
mert a tündérek nem mindig csillognak :D:D
2/9 anonim válasza:
mert 50 faktoros naptejet használ.
3/9 anonim válasza:
Egyébkét ez már egy ideje érdekel engem, hogy ezek a vámpírok miért csillognak egyáltalán? Van ennek értelme?
4/9 A kérdező kommentje:
Hát értelme az nincs, de engem inkább az érdekelne,hogy mi értelme van annak,hogy az első 2 részben csillog a napfényben az utolsó részben pedig nem.
2012. ápr. 2. 23:18
5/9 k.lau13 válasza:
Csak mert baromira elcseszték azt a filmet, bár engem már egy ideje a könyv se érdekel, de higgy nekem, olvass! :DD a film elég sz@r lett, hogy őszinte legyek. A könyvben ha jól rémlik "csillog", bár nem rémlik, hogy különösebben említésre került volna ilyesmi, de mintha írták volt, hogy "A bőre megcsillant a napfényben", vagy valami ilyesmi. De mondom nem biztos, már rég olvastam, és már nem is szeretem.
6/9 A kérdező kommentje:
én olvastam a könyveket, de már nem emlékszem,hogy ott csillogott volna vagy nem:D De nem is ez a lényeg, hanem az,hogy eléggé nevetséges,hogy az első 2 filmben csillog utána meg nem:D Ezt jól elcs.eszték..:D
2012. ápr. 3. 16:11
7/9 k.lau13 válasza:
Ezt mondom XD A harmadikban sem csillog? xD MOndjuk a negyedikre még mondanám, hogy csak én nem vettem észre, mert azt először annyira vártam, hogy angolul néztem és vadul igyekeztem olvasni a szöveget XD De akkor csak nem... Igazából amelyik filmet 740 oldalas könyv alapján készítik, az alapból nem szokott valami jó lenni, még akkor se, ha két részben csinálják meg.
8/9 A kérdező kommentje:
Nem emlékszem, lehet ,hogy a 3. részben is. Az első 2 részben biztos mert ezekre emlékszem,hogy konkrétan melyik jelenetben. Lehet,hogy köze lehet a nászéjszakához, lehet,hogy utána már nem csillog egy vámpír:DDD
2012. ápr. 3. 18:33
9/9 anonim válasza:
a film elején nagyon "csillogósak", de ahogy Bella is belekerül a képbe, úgy kezdenek egyre "emberszerűbbnek" tűnni:
egyre kevésbé fehér az arcuk, nem csillognak, egyre emberibbnek állítják őket be
Azért csillognak, hogy ne legyen olyan könnyű elbújniuk, meg a csillogás, gondolom arra alapszik, hogy a vámpírok a napfényben elégnek( más filmekben), de itt ellenállóbbak, itt csak csillognak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!