Pár napja találtam egy oldalt, ahol részletesen leírják edward és bella szeretkezését a breaking dawn-ból, megpróbáltam elmenteni az oldalt, de valamiért nem mentette el. Mi az oldal címe, ahol részletesen eltudom olvasni?
leírom,de cserébe kérem az oldalt!:)
na,valahogy így tudod megnézni milyen oldalakon jártál:
1.nyomd meg az F11-et(eltűnik az a fenti izé,amire egy csomó minden van írva,úgy könnyebb)
2.az egér nyilát nyomd olyan föl a képernyőn,amennyire csak tudod,és hogy megjelenjen az a kis ablakocska
3.a jobb sarkába osa van írva hogy "Eszközök".Katt.
4."Legutóbbi böngészési munkamenet megnyitása" katt.
5.és ott,nézegess körül,nyisd meg az oldalakat
6.ha megtaláltad,gondolom elolvasod
7.már csak az a dolgod hogy leírd ide nekem az oldal címét;)
ha nem érthető akk szólj és leírom valahogy érthetőbben
am előre is kösz
Boldog Karit+B.U.É.K.
Hu köszi,megpróbáltam úgy ahogy leírtad, csak egy bibi van,hogy ez jó pár napja volt, és nem nagyon tud olyan régre visszakeresni:s De ha ezt sikerül megoldani(még megpróbálom)akkor ideírom az oldalt!:)
De tudnál még egy kicsit segíteni?:s
Nemjó!
Eljutok odáig hogy eszközök, meg keresem vissza, és folyamatosan csak ezt a gyakorikerdesek oldalt adja ki!:s:(
Onnan nem lehet valahonnan visszakeresni, hogy a kedvencek közé sikerült elmentenem, csak szerintem valahogy rosszul, és nem nyitja meg,meg a webcímet nem írja le:s de elvan mentve:s
Magyar az oldal!
De beírom azt az F-et,meg eszközöket,és csak a legutóbbi oldalt adja ki,amin legutóbb voltam,a régieket nem!
Mert ez egy pár napja volt:s
Mit csináljak?
csak arra emlékszem,ahogy elmentette:
Edward Bella breaking dawn 18
csak erre:s
De így hiába keresem, és már millió módon kerestem:s
Masodik h.sz. vagyok, en is keresgeltem, de csak rajongoi oldalakat talaltam. Pl. ez [link]
Rajongo irta, szoval nem erdeti... Amit te olvastal biztos hogy S.M. irta?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!