Pár napja találtam egy oldalt, ahol részletesen leírják edward és bella szeretkezését a breaking dawn-ból, megpróbáltam elmenteni az oldalt, de valamiért nem mentette el. Mi az oldal címe, ahol részletesen eltudom olvasni?
Figyelt kérdés
Állítólag a korhatárra való tekintet miatt Stephenie Meyer kivette a könyvből!2009. dec. 26. 18:35
11/15 anonim válasza:
na,így tudod megnézni az előzményeket:
- Tudod van a "vissza" , "előre" gombok...
- Ott mellette,van egy kis (kék) nyíl...
- KATT
- Előjön egy kis-ablak-féleség, de ALATTA AZ VAN KIÍRVA HOGY "előzmények"
- KATT
- és ott a napokat
- nézd: "ma", "kedd" , "hétfő" , "mútl7en"....
- és ha megvan leírod nekem:)
első vagyok:D
12/15 anonim válasza:
4. vagyok, nézd, mit találtam: [link] ;)
13/15 A kérdező kommentje:
ZSENI VAGY,IMÁDLAK:D:D:D
KÖSZI:D
2010. jan. 18. 21:49
14/15 anonim válasza:
hello
én olvastam már a breaking dawn-t angolul de ha te nagyon részletesen olvastad akkor abba bele van javítva.
mert elmennek Esme szigetére nászútra és ott este bella kimegy edwardhoz a tengerbe, és másnap mikor felkel annyira emlékszik, meg annyit mesél el, hogy csodás volt és hogy felesleges volt ennyit várni, szoval hát nem tom...
de ahogy gondolod :D
15/15 anonim válasza:
Elég jól megvan írva az amit a fenti válaszoló küldött, de sajnos lerí róla hogy nem S.M. írta... Szerintem a könyv úgy van jól ahogy van, és mindenkinek a fantáziájára van bízva hogy hogyan képzeli el a nászéjaszakát...:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!