Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Ki Edward tanúja az Alkonyat...

Ki Edward tanúja az Alkonyat 4. részében, a Breaking Dawn- ban?

Figyelt kérdés
2009. okt. 3. 19:31
 1/7 anonim ***** válasza:
ah jol emlekszem akkor Emmet. de lehet h csak egy fanciktionba olvastam. de asszem h nem is emlitettek
2009. okt. 3. 20:37
 2/7 anonim ***** válasza:
Asszem nincs szó arrol,kik a tanúk. Csak annyi,hogy ugye Alice szervezi az egészet és Rose játsza az indulót zongorán... Ennyi.
2009. okt. 4. 11:28
 3/7 anonim ***** válasza:
Nekem is elég homályos volt az az összesűrített eskűvő.Mivel Bella gondolataival van leírva,elég zavaros az egész:P
2009. okt. 30. 09:15
 4/7 anonim ***** válasza:
48%
Bella aszthiszem azt akarta hogy Jacob legyen de Jacob csak az esküvő végére ért oda..
2009. nov. 14. 15:36
 5/7 anonim ***** válasza:
Nem! Bella nem akart semmi olyat, hogy Jake legyen a tanú, nem is írják a könyvben, már 3-szor olvastam. És nem is tudják, hogy Jacob el jön-e, mert meglepetésnek szánja.
2010. febr. 6. 16:44
 6/7 anonim válasza:
Én ugy emlékszek hogy Bellának Alice lesz a tanúja, Edwardet nem emliti
2010. aug. 23. 14:20
 7/7 anonim válasza:
Szerintem Emmett. Mivel úgy rémlik Alice Bells tanulja, Rose pedig zongorázik. A könyvek alapján pedig úgy tűnik nekem, hogy Edward Emmettel való barátsága szorosabb, mint Jasperrel való barátsága.
2010. aug. 24. 22:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!