Milyen filmek vannak, amik a gyermekintézeti gyerekekről szól főleg az 1950es évek után?
Figyelt kérdés
2012. márc. 15. 20:28
1/12 anonim válasza:
miért kérdezed?
(Szakdolgozatot írtam a témából)
2/12 anonim válasza:
Jaj, nem tudom mikor játszódik egészen pontosan, de szerintem a Torzók pont egy ilyen film.
Á, meg is van, ez az [link]
Nagyon jó film, ha meg tudod szerezni, nézd meg mindenképpen.
3/12 A kérdező kommentje:
nekem is egy dolgozathoz kellene több infót megtudnom az akkori korról,hogy milyenek voltak a gyerekek mindennapjaik.
2012. márc. 15. 20:40
4/12 fúróferkó válasza:
Ha a valóságra vagy kíváncsi ne az 50 és utána következő évek filmjeit keresd,mert azok agyonkozmetikázottak.
5/12 A kérdező kommentje:
utolsó, akkor tudnál mondani vmi honlapot ahonnan eltudok indúlni?
2012. márc. 15. 20:46
6/12 anonim válasza:
Gondolom a kérdező sem arra gondolt, hogy akkor készült, hanem akkor játszódik a film. Mellesleg amit én ajánlottam, az pl. 2001-es. Ettől még (mint megnéztem) 1960-ban játszódik.
8/12 anonim válasza:
9/12 anonim válasza:
Az Árvácska nem az 50-es években játszódik! Az Móricz Zsigmond regénye alapján készült.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!