Azt, hogy szerencsések. O.o (ahhoz képest ahogy alakulhatott volna, ha maga marad...)
2010. jan. 3. 23:00
2/22 anonim válasza:
A gyereknek csak előnye! A szülőknek talán inkább...A vér nem válik vízzé, egyes esetkben feltűnőbben..
2010. jan. 3. 23:03
3/22 A kérdező kommentje:
Nem mondhatnám magam szerencsésnek ez a baj... De érdekel mások tapasztalata! Kérlek irjatok!
2010. jan. 3. 23:03
4/22 anonim válasza:
Akiket én ismerek azok normális felnőtt emberré nőtte ki magát...
Függetlenül attól,hogy cigány, nem cigány...
Mind értelmes,okos emberré nőtt fel!
Nem kell mindenkit egy kalap alá venni..
Még,hogy a vér nem válik vízzé...
Te nem váltál az tuti!!
Ennyi a véleményem...
És kedves kérdező...Miért mi történt veled?
2010. jan. 3. 23:07
5/22 anonim válasza:
Én találkoztam olyan örökbefogadott gyerekkel,akit rendes szülők fogadtak örökbe,mégis kiütközött a végén,milyen géneket örökölt.Sajnos nem jókat.Szóval az örökbefogadásnak vannak hátárnyai és veszélyei.Ezzel most senkit nem szerettem volna megbántani,én ezt csak egyszer tapasztaltam,ennyi.
2010. jan. 3. 23:08
6/22 anonim válasza:
Szerintem túlértékelik a vérségi kötelékeket, legalábbis érzelmileg.
2010. jan. 3. 23:14
7/22 anonim válasza:
Ez nem így van!
Ha normálisan nevelné fel azt a gyermeket nem ütközne ki a gén!
Láttam én már börtöntöltelékek gyerekét aki bizony értelmes és okos ember! , mert volt egy olyan családja aki bizony tudta következetesen nevelni!
2010. jan. 3. 23:15
8/22 anonim válasza:
Egyetértek az előttem szólóval!! Én is így gondoltam...
Az örökbefogadottnak nem abból van A problémája, ha egyátalán (!), hogy örökbefogadták, hanem hogy valamiért örökbe adták. Általában nagyon szeretik őket az örökbefogadók, talán jobban is, mint normál felállásban. :)
2010. jan. 3. 23:17
9/22 anonim válasza:
Hát igen, a gyerek olyan lesz amilyennek nevelik, amilyen példát otthon lát. Az ilyen öröklött dolgok csak külsőségekben látszanak legfeljebb.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!